Varteks predstavio odijelo perivo pod tušem

Autor: Poslovni.hr , 04. travanj 2014. u 15:10
Press foto

Službena i svečana odijela koja je tvrtka Varteks PRO izložila na izložbi organiziranoj na Hrvatskom vojnom učilištu Petar Zrinski privukla su pozornost diplomatskih i vojnih predstavnika država – članica NATO saveza.

Na izložbi koja je od 31. ožujka do 2. travnja organizirana u Hrvatskom vojnom učilištu Petar Zrinski, povodom obilježavanja pete obljetnice primanja Hrvatske u članstvo NATO saveza, predstavila se i tvrtka Varteks PRO, koja je tom prigodom izložila službena i svečana odijela te borbenu odjeću.

Na izložbi je predstavljena muška službena odora Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, odora za kadete, svečana muška odora za časnike Kopnene vojske te službena ženska odora Hrvatske ratne mornarice. Tom je prigodom prezentirana i borbena odjeća, kao i drugi odjevni predmeti za specijalne namjene. Posebnu pozornost posjetitelja, među kojima su bili vojni atašei zemalja – članica NATO-a akreditirani u Hrvatskoj, privukla su službena odijela čiji su svi dijelovi posebno prilagođeni za lako održavanje i pranje pod tušem. 

Komentirajte prvi

New Report

Close