Novo Valamarovo ljetovalište gradi Radnik, za 1. fazu 54 milijuna eura

Autor: Ana Roksandić , 11. ožujak 2024. u 07:15
Valamar Collection ljetovalište nudit će sveobuhvatnu uslugu za obitelji/PD

Prva faza ulaganja vrijednosti od 54 milijuna eura uključuje obnovu i repozicioniranje 190 smještanih jedinica nekadašnjeg hotela Eva i turističkog naselja Suha Punta.

Potpisan je ugovor između Imperial Riviere i građevinske tvrtke Radnik o izgradnji novog Valamar Collection ljetovališta u Suhoj Punti na Rabu.

Prva faza ulaganja vrijednosti od 54 milijuna eura uključuje obnovu i repozicioniranje 190 smještanih jedinica nekadašnjeg hotela Eva i turističkog naselja Suha Punta, 24 nove obiteljske sobe te ulaganja u plaže i brojne sadržaje.

Prema planovima, novo ljetovalište pod premium brendom Valamar Collection otvorit će se u ljeto 2025. godine i zapošljavat će 235 djelatnika, izvijestili su iz Imperial Riviere. Ovo Valamar Collection ljetovalište nudit će sveobuhvatnu uslugu za obitelji, s bogatim sadržajima za djecu svih uzrasta na površini od tisuću četvornih metara.

Sadržaji uključivat će Maro Smart Play, Maro klub za djecu od tri do 12 godina, multimedijski prostor, igraonice i dječje igralište, te unutarnji i vanjske bazene. U ovoj godini investicije Imperiala veće su od 38 milijuna eura i uključuju izgradnju novog Bike Centra u Poreču, daljnja ulaganja u hotel Lacroma u Dubrovniku, hotele Imperial i Padova te kamping ljetovalište Padova na Rabu, digitalizaciju i rekonstrukciju sanitarnog čvora u San Marino kamping ljetovalištu te uređenje nove zone za smještaj radnika u destinaciji Dubrovnik, kazao je predsjednik Uprave Imperial Riviere Alen Benković. Na Rabu ove godine obilježavaju veliku obljetnicu 135 godina turizma.

“Ovom značajnom ovogodišnjom investicijom u turizam većom od 50 milijuna eura, otok Rab se svrstava uz bok vodećim turističkim destinacijama u Hrvatskoj poput Dubrovnika, Poreča i Makarske”, izjavio je gradonačelnik Raba Nikola Grgurić.

Komentirajte prvi

New Report

Close