Smart Industry
PROMO

Valamar Riviera korak ispred: inovativna rješenja za digitalnu konkurentnost uz pomoć tvrtke Serengeti

Projekti u kojima sudjeluje i Serengetijev tim iskusnih softver inženjera, stavljen na raspolaganje Valamaru, omogućit će poboljšano korisničko iskustvu gostiju te optimizirati poslovnu učinkovitost.

Promo
10. travanj 2023. u 22:00
Foto: SREćKO NIKETIĆ/PIXSELL

Nakon prve suradnje na projektu Valamar Room Registry, Serengeti i Valamar nastavili su suradnju na novim projektima razvoja modernih digitalnih rješenja Valamar lanca hotela. Za ove projekte Serengeti je osigurao tim iskusnih softver development inženjera te tako Valamaru pružio potrebnu podršku u uvođenju inovativnih rješenja.

Digitalizacija poslovanja rezultira poboljšanjem korisničkog iskustva gostiju hotelskog lanca Valamar, većom digitalnom konkurentnošću usluga koje nude kao i rastom zadovoljstva djelatnika. Kombinacija Serengetijevog znanja i iskustva Valamara, koji je jasno definirano poslovne ciljeve, pokazala se kao ključ uspješne suradnje.

Valamar Riviera, poznati hrvatski lanac hotela, već je duboko zakoračio u projekte digitalizacije koji su posvećeni stvaranju jedinstvenog korisničkog iskustva, a na nekoliko njih uspješno surađuju upravo s tvrtkom Serengeti, koja je pouzdani partner za razvoj softvera domaćim i inozemnim tvrtkama već 15 godina.

15

godina Serengeti je pouzdani partner za razvoj softvera domaćim i inozemnim tvrtkama

Kao lider u turističkoj industriji, Valamar Riviera kontinuirano radi na pružanju najboljeg mogućeg korisničkog iskustva te je s istim ciljem započeta i suradnja s tvrtkom Serengeti. Svrha je gostima omogućiti jednostavan pristup svim potrebnim informacijama oko samog smještaja kao i aktivnostima i događanjima tijekom njihova boravka u hotelima lanca.

Digitalizacija na kojoj kontinuirano rade, omogućuje Valamaru da svake godine svojim gostima ponude sve bogatije usluge pa tako i bolje iskustvo boravka. Konkretno, tijekom 2020. godine uveli su rješenje koje je eliminiralo redove čekanja na recepciji. Zahvaljujući online prijavi i odjavi gostiju, osim čekanja, riješena je i problematika uzrokovana pandemijom korona virusa.

Tu su još i rješenja koja unaprjeđuju brigu oko sigurnosti tijekom boravka gostiju, sustav za čišćenje soba i mobilnih kućica te rješenje za online kupovinu namirnica iz OPG-ova kao i dostavu hrane u hotele. Nova rješenja omogućila su Valamaru da na jednom mjestu vodi svu evidenciju vezano za sobe, od opisa, kapaciteta do fotografija.

Serengetijev iskusan tim angažiran je i na unaprijeđenu integracije svih Valamarovih sustava kako bi se dobili što točniji podaci o svim gostima i svim potencijalnim gostima koji su kontaktirali Valamar kroz neki od kanala u nekom trenutku.

Cilj ovakvog rješenja je unaprjeđenje poslovanja i pružanja što bolje usluge svim potencijalnim klijentima, kao i onima koji to već jesu. Ovu turističku sezonu Valamar će gostima omogućiti personalizirane prijedloge aktivnosti, ponude obližnjih lokala za hranu i piće kao i preporuke za razgledavanje lokalnih znamenitosti.

Suradnja s pravim partnerom

Na putu digitalne transformacije najbolji rezultati postižu suradnjom s dokazanim softver development partnerom kao što je to tvrtka Serengeti.

Svakako, s poslovne strane, implementirani su i napredni analitički alati koji Valamaru omogućuju još bolje razumijevanje potreba i zahtjeva gostiju, a posljedično i prepoznavanje prostora za postizanje daljnje digitalne konkurentnosti.

Digitalna konkurentnost se, prije svega, postiže razvojem i uvođenjem inovacija koje osiguravaju bolje korisničko iskustvo, a koje moraju biti popraćene odgovarajućim alatima koji operativno provode digitalizaciju i omogućuju optimizaciju poslovnih procesa. Kada je riječ o industriji turizma, korisničko iskustvo je ono što čini razliku. Valamar Riviera prepoznala je važnost digitalne transformacije i ulaganja u inovativna rješenja.

Praćenjem trendova i tehnoloških inovacija nastavljaju biti lider u sektoru turizma s ciljem uspostave nove, moderne platforme koja je povezana sa svim IT rješenjima hotelskog lanca, a koja omogućuje buduće integracije odnosno implementaciju daljnjih digitalnih rješenja.

Kao i na ranijim projektima, i ovo iskustvo pokazuje da se na putu digitalne transformacije najbolji rezultati postižu suradnjom s dokazanim softver development partnerom kao što je to tvrtka Serengeti, koja je prije svega poznata po dugoročnoj i multi-projektnoj suradnji u industrijama u kojima ima domenska znanja.

New Report

Close