Uspješna domaća tvrtka nagrađuje zaposlenike: Daju božićnicu od 4000 kuna i dar za dijete od 600 kuna

Autor: Poslovni.hr/Hina , 17. prosinac 2018. u 15:30
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Uz nova zapošljavanja, u planu je i početak izgradnje zagrebačkog kampusa, a nedavno otvoreni ured u Rijeci planira uz postojećih 40 zaposliti još 40 stručnjaka, kažu iz tvrtke.

Softverska kompanija Infobip iduće godine na globalnoj razini namjerava zaposliti 250 developera i 250 inženjera, od čega polovicu u Hrvatskoj, izvijestio je Infobip u ponedjeljak, te ujedno najavio isplatu božićne nagrade u rasponu od tisuću do četiri tisuće kuna.

Uz nova zapošljavanja, u planu je i početak izgradnje zagrebačkog kampusa, a nedavno otvoreni ured u Rijeci planira uz postojećih 40 zaposliti još 40 stručnjaka, kažu iz tvrtke.

Izvršni direktor Infobipa Silvio Kutić kaže da tvrtka u 2019. želi dodatno ojačati strateško pozicioniranje i mogućnost stvaranja inovacija.

"Jedna od naših strateških inicijativa je i suradnja s fakultetima jer na taj način želimo kroz projekte, ali i zaposlenje, omogućiti mladim ljudima da postanu dio svjetske digitalne ekonomije", kaže Kutić.

Napominje da developeri i inženjeri zaposleni u Infobipu imaju prilike stvarati inovativna "messaging" rješenja zajedno s klijentima tvrtke, u koje se ubrajaju brendovi kao što su Uber, Viber i WhatsApp.

Infobip će, kako se navodi, isplatiti nagradu od četiri tisuće kuna zaposlenima u toj tvrtci prije 30. lipnja ove godine, dvije tisuće će pripasti zaposlenima od kraja lipnja do kraja rujna, a tisuću kuna zaposlenima nakon 30. rujna ove godine, izvijestili su u ponedjeljak iz te informatičke tvrtke.

Uz to, Infobip će isplatiti i 600 kuna dara za djecu, navodi se u priopćenju tvrtke koja u Hrvatskoj zapošljava oko 600 zaposlenika, a globalno više od 1400, koji rade u 60 ureda na šest kontinenata.

Infobip razvija napredna komunikacijska rješenja, omogućavajući tvrtkama da komuniciraju na svakom kanalu i uređaju, u svakom trenutku i bez obzira na to u kojem se dijelu svijeta nalaze. Surađuje i u partnerstvu je s vodećim kompanijama iz područja telekomunikacija, messaging aplikacija, bankarstva, internetske trgovine, društvenih mreža, tehnologije i kompanija koje prikupljaju podatke, ističu iz tvrtke.

Komentirajte prvi

New Report

Close