Uprava i rukovodstvo Hrvatske lutrije odricanjem od plaća doniraju 113 tisuća kuna

Autor: Poslovni.hr , 20. travanj 2020. u 15:58
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Do ponovnog uspostavljanja uobičajenih svakodnevnih aktivnosti koje su zaustavljene ovom krizom, zemlje, zajednice, tvrtke i svi ljudi, pokazali su nevjerojatno zajedništvo i solidarnost.

Raspon društveno odgovornih projekata i akcija u kojima je sudjelovala Hrvatska Lutrija kao i njeni zaposlenici je velik, a ova je kriza prilika kad svi trebamo pokazati odgovornost i biti solidarni. Svjedoci smo pozitivnih promjena koje se događaju svakog dana, a one su odraz odgovornosti i solidarnosti i zato je na nama da vlastitim primjerom potaknemo ono najbolje u ljudima: bezrezervnu spremnost da pomognemo.

Uprava Hrvatske Lutrije i kompletno rukovodstvo podržavaju ta nastojanja te će u korist akcija: „Zajedno za Zagreb“ i „Hrvatska protiv koronavirusa“, donirati ukupno 113.500,00 kuna odricanjem od cijele plaće Uprave i dijela plaće rukovodstva Hrvatske Lutrije.

Predsjednik Uprave Hrvatske Lutrije, Mario Musa je tom prilikom izjavio: „Na svima nama je da činimo najviše što možemo kako bi pomogli u situaciji u kojoj smo se zatekli. Samo zajedničkim snagama možemo postići više za bolje sutra i za sretniju Hrvatsku. Nadamo se da ćemo ovom donacijom olakšati kupnju prijeko potrebnih materijala i opreme te tako doprinijeti sanaciji šteta uzrokovanih potresom i borbi protiv koronavirusa.“

Komentirajte prvi

New Report

Close