Ulaganje Zagrebačke pivovare od 18 milijuna kuna

Autor: Poslovni dnevnik , 21. rujan 2022. u 22:00
Izgrađeno je ukupno 5400 četvornih metara skladišnih hala/PD

Ulaganje koje je predstavljeno u Zaprešiću nastavak je investicijskog ciklusa Zagrebačke pivovare u proširenje proizvodnih i skladišnih kapaciteta.

Zagrebačka pivovara predstavila je u srijedu investiciju u logistički, distributivni i komercijalni centar u Zaprešiću, vrijednu gotovo 18 milijuna kuna.

Ulaganje koje je predstavljeno u Zaprešiću nastavak je investicijskog ciklusa Zagrebačke pivovare u proširenje proizvodnih i skladišnih kapaciteta.

“Novi investicijski ciklus obilježio je ovu za nas vrlo važnu godinu, u kojoj slavimo 130 godina postojanja”, kazao je predsjednik Uprave Zagrebačke pivovare Miroslav Holjevac.

Ciklus ovogodišnjih investicija, kako je rekao, važan je jer povećava konkurentnost na tržištu i kvalitetu usluga kupcima.

Podsjetio je da je u lipnju predstavljena investicija od 64 milijuna kuna u tehnološki naprednu liniju za punjenje i pakiranje limenki u proizvodnom pogonu u Zagrebu.

Investicijom u Zaprešiću proširene su logističke površine i natkrivene skladišne površine te kamionski terminal, što će osigurati sigurniji i jednostavniji protok prometa.

Osigurane su i dodatne skladišne površine nužne zbog povećanog proizvodnog kapaciteta i novog proizvodnog asortimana. Izgrađeno je 5400 četvornih metara skladišnih hala i dodatnih 9000 četvornih metara vanjskih logističkih površina, među kojima i novi terminal za kamione.

Komentirajte prvi

New Report

Close