Poslovna 2022.
Slavko Ledić

Ulaganja u zaposlenike, razvoj i tehnologiju omogućit će nam daljnje jačanje konkurentnosti

Ostvarili smo rast u svim segmentima poslovanja.
Slavko Ledić
09. prosinac 2021. u 22:00
Foto: PD

Posljednje dvije godine obilježene pandemijom i dinamičnost promjena s kojom smo se susreli tražila je i u Krašu prilagodbu pojedinih poslovnih procesa s ciljem maksimalne zaštite zdravlja naših zaposlenika i potrošača.

Poslovni rezultati za prvih devet mjeseci 2021. godine pokazuju da smo uspješno odgovorili na novonastalu situaciju te ostvarili rast u svim segmentima poslovanja. Naš je poslovni pristup oblikovan osluškivanjem potrošača, a oni su prepoznali naša nastojanja da im ponudimo proizvode vrijedne njihovog povjerenja.

U 2021. godini Kraš obilježava 110 godina postojanja, a kontinuirani opstanak na tržištu u tako dugom razdoblju dokaz je kako je ta tvrtka uvijek uspijevala pronaći modele poslovanja koji su joj osigurali titulu konditorskog lidera na domaćem i regionalnom tržištu.

Na tako čvrstim temeljima ulazimo i u 2022. godinu. Pokazali smo kako smo spremni identificirati, razumjeti i brzo odgovoriti na sve okolnosti, a pritom prepoznati nove mogućnosti. I dalje ćemo nastaviti pratiti svjetska tržišna kretanja o kojima zbog globalne povezanosti ovisi i naše poslovanje.

Prehrambenu industriju u nadolazećem razdoblju očekuje dodatni rast cijena sirovina kao i energenata, što će predstavljati strateški izazov koji će biti potrebno prevladati na zadovoljstvo naših potrošača, kupaca i partnera.

Zaposlenici su naša najveća snaga i nastavit ćemo s aktivnostima usmjerenima na povećanje njihovog zadovoljstva i dobrobiti. Ulaganja u razvoj i tehnologiju omogućit će nam daljnje jačanje konkurentnosti i vjerujem kako će i u 2022. godini Kraš nastaviti doprinositi unapređenju gospodarskih prilika u Hrvatskoj te ostvarivati izvozne uspjehe jačajući prisutnost na tržištima drugih država.

Slavko Ledić, predsjednik Uprave Kraša

New Report

Close