U Nizozemskoj novi tehnološko-konzultantski zamah

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 28. kolovoz 2017. u 22:00
Martin Skenkilde vodit će nizozemski ured, kaže direktorica prodaje Vedrana Miholić

Domaća IT tvrtka, lani nagrađena European Business Awardom, otvaranjem novog ureda širi i mrežu tržišta.

Hrvatska IT tvrtka CROZ je nakon uspjeha u Velikoj Britaniji i Njemačkoj najavila iskorak i na druga europska tržišta, primarno Beneluksa i Skandinavije.

Prvi korak u tome, priopćeno je u ponedjeljak, otvorenje je CROZ-ova ureda u Nizozemskoj ovog kolovoza. Za taj je segment zadužen Danac Martin Stenkilde, a CROZ mu je zbog iskustva u vođenju kompleksnih prodajnih mreža u EU i SAD-u, povjerio ključnu ulogu u samostalnom iskoraku tvrtke CROZ na tržišta sjeverne Europe.

"S Martinom surađujemo niz godina i uvjerili smo se u njegovu stručnost i kreativnost pa nas stoga iznimno veseli ova suradnja. U sljedećim godinama planiramo veliki zamah izvoza naših tehnološko-konzultantskih usluga na zapad Europe. Amsterdam i Nizozemsku smo odabrali zbog otvorenosti i propulzivnosti, a već se u prvim kontaktima pokazalo kako Amsterdam evidentno želi postati novo tehnološko-poslovno središte Europe", poručila je direktorica prodaje tvrtke CROZ Vedrana Miholić. Zadovoljstvo ne krije ni sam Martin Stenkilde.

"S više od 180 konzultanata u Europi, vizionarskim vodstvom i dugom poviješću nadmašivanja očekivanja klijenata, CROZ je upravo vrsta tvrtke u kakvoj želim raditi. Njihov poslovni model, ukorijenjen u partnerstvu i rastu, vrlo mi je privlačan i mislim da ću mu moći doprinijeti svojim snagama i iskustvom", komentirao je nove poslovne izazove. Inače, CROZ je u prosincu 2016. u sklopu manifestacije European Business Awards proglašen nacionalnim prvakom u kategoriji kompanija s do 25 milijuna eura prihoda.

Komentirajte prvi

New Report

Close