U Malom Lošinju otvoren prvi HoReCa centar na cresko – lošinjskom otočju

Autor: Poslovni.hr , 10. veljača 2020. u 14:04
Foto: Press

Jadranka trgovina, jedna od vodećih trgovačkih kuća na kvarnerskim otocima, otvorila je prvi HoReCa centar na otocima Cresu i Lošinju.

Novootvoreni HoReCa centar nalazi se u sklopu Maxi Marketa u Malom Lošinju, a značajan je za proizvođače, dobavljače i kupce koji se bave turističkom i ugostiteljskom djelatnošću. Posebna pažnja pridaje se ponudi za privatne iznajmljivače, a na raspolaganju im je preko četiri tisuće proizvoda.

„Otvorenje prvog HoReCa centra na cresko-lošinjskom otočju od velikog je značaja za nas, ali i za one koji se bave bilo kojim oblikom turizma i ugostiteljstva, jer im olakšava dostupnost artikala koju su do sada u velikoj mjeri morali tražiti na kopnu. Kupci se na licu mjesta mogu uvjeriti u kvalitetu naše ponude koja se sastoji od više od četiri tisuće artikala namijenjenih ugostiteljstvu. U Jadranka trgovini ponosimo se ovim pothvatom te se nadamo uspješnoj suradnji sa svim zainteresiranim kupcima.“, izjavio je Milutin Džebić, direktor Jadranka trgovina.

Povodom otvorenja HoReCa centra u Maxi Marketu ministar turizma Gari Cappelli, inače rođeni Lošinjanin, izrazio je važnost podizanja kvalitete u svim uslužnim djelatnostima te istaknuo da je Jadranka trgovina svojim dugogodišnjim uspješnim radom pozitivan poslovni primjer drugima. Uz ministra turizma, podršku HoReCa centru također su pružili gradonačelnica Grada Malog Lošinja Ana Kučić te gradonačelnik Grada Cresa Kristijan Jurjako.

Novootvoreni HoReCa centar u Malom Lošinju prostire se na 450 m 2 u sklopu Maxi Marketa Jadranka trgovine. Poseban naglasak u sklopu centra stavljen je na ponudu za privatne iznajmljivače. Ovo otvorenje ujedno i reflektira fokus Jadranka trgovine na potrebe svih kupaca koji se bave turizmom ili ugostiteljstvom. U subotu, 8. veljače, svim posjetiteljima je osiguran popust od 10 posto na program za čišćenje te dodatnih 10 posto popusta na asortiman za iznajmljivače uz predočenje „Kartice za iznajmljivače“. Osim spomenutih popusta, kupci imaju prilike degustirati ukusne proizvode raznih dobavljača.

Jadranka trgovina posluje u sklopu Jadranka grupe – najveće hotelijersko-turističke tvrtke na Kvarneru.

Orijentirana je na opskrbu lokalnog stanovništva i turista na otocima Lošinju i Cresu. Uz opskrbljivanje hotela, kampova i samostojećih ugostiteljskih objekata, Jadranka trgovina ponosi se brigom o lokalnom stanovništvu. Dokaz tomu su prodavaonice otvorene tijekom cijele godine koje pružaju stalnu opskrbu građanima Malog
Lošinja, manjih mjesta na otoku Lošinju, te stanovnicima otoka Suska. Osim toga, Jadranka trgovina zapošljava 170 djelatnika, mahom lokalnog stanovništva, dok se za vrijeme turističke sezone ukupan broj zaposlenih naraste i do 340.

Komentirajte prvi

New Report

Close