Tvrtka LA LOG u obnovu voznog parka uložila 11 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr/Hina , 11. lipanj 2013. u 14:51
Ilustracija

U posljednje tri godine LA LOG je u obnovu voznog parka uložio 30 milijuna kuna, ističu u tvrtki.

Transportno-logistička kompanija LA LOG obnovila je vozni park s dvanaest novih tegljača i poluprikolica vrijednih 11 milijuna kuna, izvijestili su iz te tvrtke.

Tim povodom održana je primopredaja novih vozila u sjedištu tvrtke MAN Importer Hrvatska u Hrvatskom Leskovcu.

Ovom investicijom LA LOG je, kako navode, napravio novi iskorak u stvaranju snažne logističko-transportne podrške u Hrvatskoj i regiji te jačanju pozicije na zahtjevnom tržištu Europske unije (EU).

U posljednje tri godine LA LOG je u obnovu voznog parka uložio 30 milijuna kuna, ističu u tvrtki.

Direktor LA LOG-a Davor Užbinec kazao je kako je iznimno zadovoljan što su i u uvjetima krize nastavili s ulaganjem ne samo u vozni park već i u novo zapošljavanje.

Jačanjem voznog parka idemo u korak sa suvremenim trendovima u transportu te se pripremamo za nove uvjete poslovanja na otvorenom tržištu EU, rekao je Užbinec.

Od osnutka 1990. godine LA LOG se razvio u uspješnu transportno-logističku kompaniju sa 170 zaposlenih, više od 90 velikih vozila, desetak malih vozila za distribuciju robe u hladnom lancu te više od 120 vozača koji prevoze sve vrste tereta do domaćih ili europskih odredišta. U 2007. godini LA LOG zajedno s Dukatom postaje dijelom Lactalis grupe.

Komentirajte prvi

New Report

Close