Fleet širi poslovanje na tržišta SAD-a i Kanade

Autor: Poslovni.hr , 18. ožujak 2013. u 10:59
Krešimir Dobrilović

Fleet rent-a-car očekuje kako će ova poslovna suradnja u narednim godinama osigurati značajan udio u poslovanju.

FLEET, rent-a-car tvrtka TRCZ Grupe ovih je dana dovršila pregovore o poslovnoj suradnji s nekolicinom vodećih turoperatora i prodajnih web portala na tržištima SAD-a i Kanade. Riječ je o poslovnoj suradnji putem koje će već od ovog ljeta krenuti dolasci korisnika s navedenih tržišta, priopćeno je iz TRCZ Grupe.

U skladu s poslovnim rastom, Fleet rent-a-car očekuje kako će ova poslovna suradnja u narednim godinama osigurati značajan udio u poslovanju. Naglasak se, između ostalih, stavlja na hrvatsko iseljeništvo koje najčešće u ljetnim mjesecima posjećuje Hrvatsku. Poznato je da su zahtjevi korisnika s tih tržišta vrlo specifični kada je u pitanju najam vozila, napominje se u priopćenju. Upravo iz tog razloga, u narednih par tjedana Fleet planira povećanje flote čime će doseći brojku od 1150 vozila. Dio novog voznog parka bit će prilagođen upravo zahtjevima s tržišta sjeverne Amerike. Korisnici s tih tržišta traže vozila više klase s automatskim mjenjačem, pripadajućim GPS uređajem i dodatnom opremom. Time će Fleet postati vodeća rent-a-car kompanija u Hrvatskoj prema broju vozila s automatskim mjenjačem u floti, ističe se u priopćenju.

Krešimir Dobrilović, direktor Fleet rent-a-cara netom nakon sklapanja ugovora o suradnji istaknuo je kako je ova poslovna odluka logičan nastavak širenja poslovanja. "Naša je procjena kako tržište SAD-a polako, ali sigurno izlazi iz krize. Zajedno s tržištem Kanade, očekujem da će navedena tržišta u narednim godinama bilježiti sve veći broj posjetitelja našoj zemlji. Na tom tragu smo zaključili da je ovakav potez zalog za buduće poslovne rezultate i dodatan rast naše tvrtke koja je već danas jedna od vodećih rent-a-car kompanija u Republici Hrvatskoj."

Komentirajte prvi

New Report

Close