Treću godinu zaredom Podravki dodijeljen Certifikat Poslodavac Partner

Autor: Poslovni.hr , 09. veljača 2017. u 15:14
Foto: foto press

Podravka iz godine u godinu unaprjeđuje procese upravljanja ljudskim resursima

Podravka je još jednom potvrdila predanost izvrsnosti u upravljanju ljudskim potencijalima te je po treći puta nagrađena Certifikatom Poslodavac Partner. Predsjedniku Uprave Podravke, Zvonimiru Mršiću, prestižno priznanje uručio je Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje Certifikat u suradnji s mrežom od 40 vrhunskih stručnjaka za ljudske potencijale.

U 2016. godini Podravka je postigla visokih 91% ukupnih bodova, a takav rezultat postignut je zbog izvrsno postavljenih procesa u svim procjenjivanim područjima: strategija, regrutiranje i selekcija, rad, motivacija i nagrađivanje, usavršavanje i razvoj te odnos prema zaposlenicima. Najbolji rezultat Podravka je ostvarila području Regrutiranja i selekcije, u kojem drugu godinu zaredom ostvaruje maksimalan broj bodova, zahvaljujući besprijekorno postavljenom procesu selekcije koji uključuje i transparentan sustav zapošljavanja pripravnika, SHAPE your future with a heart, koji se provodi svake godine. Time se mladim ljudima omogućava stjecanje vrijednog radnog iskustva i razvoj karijere u jednoj od najvećih hrvatskih kompanija.

Podravka svojim zaposlenicima omogućava razvoj kompetencija kroz različite interne i vanjske edukacije, kao i upućivanje na formalno fakultetsko obrazovanje. Na ovaj način pospješuje se i sustav napredovanja unutar kompanije, te se u više od 70% slučajeva imenovanje na više pozicije vrši internim promaknućima.

„Iznimno smo ponosni da se već treću godinu zaredom ovim Certifikatom potvrđuje naše temeljno uvjerenje da su ljudi oni koji čine razliku i da ulaganje u razvoj zaposlenika igra ključnu ulogu u stvaranju perspektivne i inovativne kompanije kao što je Podravka, koja kreira i predvodi trendove na tržištu, kako regionalnom, tako i globalnom“, istaknuo je Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave Podravke.

„Sretni smo i ponosni što je još jednom od strane HR struke prepoznat trud koji ulažemo u procese upravljanja ljudskim potencijalima koje provodimo i neumorno unapređujemo u našoj kompaniji. Pomaci, koje prema strogim standardima struke ostvarujemo iz godine u godinu, poticaj su nam da budemo još bolji, još uspješniji, svjesni važnosti naše uloge u cjelokupnom uspjehu kompanije“, izjavila je Jasenka Maltarić-Dujnić, starija potpredsjednica za upravljanje ljudskim potencijalima Podravke. 

Komentirajte prvi

New Report

Close