Tisak uvodi ‘revoluciju’ – dostavu s kioska na kiosk

Autor: Poslovni.hr , 18. veljača 2013. u 11:11
Press foto

Tisak kao vodeći nacionalni distributer na tržištu je ponudio novu uslugu – Tisak paket – brzu, jednostavnu i sigurnu dostavu paketa s kioska na kiosk uz najpovoljniju cijenu na tržištu, priopćili su iz kompanije.

Tisak kao vodeći nacionalni distributer na tržištu je ponudio novu uslugu – Tisak paket – brzu, jednostavnu i sigurnu dostavu paketa s kioska na kiosk uz najpovoljniju cijenu na tržištu, priopćili su iz kompanije.

"Iznimno jednostavna usluga zasniva se na tome da pošiljatelj preda paket na sebi najbližem kiosku Tiska te da ju primatelj preuzme na sebi najbližem kiosku Tiska. Primatelj paket može preuzeti u roku od sedam radnih dana, uključujući i vikende, za cijelo radno vrijeme kioska u periodu kada to primatelju najviše odgovara. Dostava u roku od 24 sata moguća je za sve koji predaju svoje pakete na kioscima Tiska do 12 sati u Zagrebu dok u ostalim slučajevima Tisak paket dostavlja preuzete pakete u roku do 48 sati. Tisak paket usluga nudit će dostavu paketa po najpovoljnijoj cijeni na tržištu, a u tijeku je i promotivna akcija za vrijeme koje cijena dostave paketa iznosi samo 10 kuna po paketu te je u tu cijenu također uključena i ambalažna kutija. Promotivna akcija traje do 31. svibnja", navodi se u priopćenju.

Postoje dva načina za odabir željenog kioska Tiska za dostavu paketa: putem internetske stranice www.tisakpaket.hr gdje se na Kiosk lokatoru može odabrati željeni kiosk na način da se unese adresa pošiljatelja i primatelja te se prikažu svi najbliži kiosci. Drugi način odabira je na prodajnom mjestu prilikom predaje paketa gdje zaposlenici Tiska imaju popis svih kioska te mogu pomoći pri odabiru mjesta dostave. Obrazac za slanje pošiljki može se popuniti online ili na samom odredištu, odnosno na samom kiosku Tiska. Korisnici usluge imaju mogućnost izabrati između tri veličine kutije: male zapremine 6,61 litara, srednje zapremnine 14,12 litara i velike koja je ukupne zapremnine 15,55 litara.

"Tisak se ponovno iskazao kao predvodnik trendova te je ponudio inovativnu uslugu u segmentu dostave paketa imajući na umu upravo brzi tempo života te činjenicu kako korisnici usluge nisu uvijek u mogućnosti biti kod kuće. Tisak paket usluga prilagođava se potrebama kupaca i omogućava svima da izaberu mjesto gdje im najviše odgovara preuzeti paket. Tisak posjeduje snažnu maloprodajnu mrežu s više od 1300 nacionalno rasprostranjenih kioska, koja se nalaze na vrhunskim lokacijama uključujući i otoke te rade i vikendom,  u prosjeku od 7 do 21 sat. Uz to, Tisak posjeduje i zavidan logistički kapacitet od preko 250 vozila koja svakodnevno distribuiraju robu u sve dijelove Hrvatske. Time su zapravo stvoreni svi preduvjeti za daljnji rast i razvoj Tiska u segmentu distribucije pošiljaka i paketa", napominju u priopćenju.

 

Komentari (3)
Pogledajte sve

Samo da im ne krene …… mogli bi uletit u HEP,HAC,JANAF … na kraju ćemo postat republika agrokor tj. kraljevina

Mora da im “jako dobro” ide kad toliko svaštare….

Počinje revolucija u Agrokoru:

http://ideamislinavas.blogspot.com/

New Report

Close