Svojim zaposlenicima isplaćuju nagradu u iznosu od 4.000 kuna

Autor: Poslovni.hr , 01. srpanj 2021. u 14:16
FOTO: Press

Odlučili su svoje zaposlenike dodatno nagraditi na početku ovogodišnje turističke sezone koja već sad bilježi dobre rezultate, kako bi ih motivirali i dodatno poboljšali materijalne uvjete rada

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada svojim će zaposlenicima isplatiti nagradu u iznosu od 4.000,00 kuna za uspješan početak otvaranja turističke sezone te u znak zahvalnosti za iskazani trud i rad u protekloj izazovnoj 2020. godini. Isplata nagrade tako očekuje stalne zaposlenike, stalne sezonske radnike i ostale sezonske zaposlenike u svim Aminessovim objektima diljem obale.

Aminess će prvi dio novčane nagrade u iznosu od 2.000,00 kuna svim zaposlenicima isplatiti s plaćom za srpanj, dok će preostali dio u iznosu od 2.000,00 kuna zaposlenicima biti isplaćen s plaćom za kolovoz.

Također, kako bi svim svojim zaposlenicima omogućio još bolje uvjete za rad, Aminess im je trajno osigurao besplatan topli obrok.

“Zadovoljstvo zaposlenika i kvalitetni uvjeti rada naša su glavna motivacija, jer nam njihova profesionalnost, predanost i kreativnost omogućuje da snažno odgovorimo sve zahtjevnijem turističkom tržištu, pogotovo u ovom izazovnom periodu. Stoga smo ih odlučili dodatno nagraditi na početku ovogodišnje turističke sezone koja već sad bilježi dobre rezultate, kako bi ih motivirali i dodatno poboljšali materijalne uvjete rada“, istaknula je Marina Perić, voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

Komentirajte prvi

New Report

Close