Poslovna 2021.
Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma

Svijet se mijenja, ali u Konzumu znamo kako se prilagoditi

Naglasak na domaćim proizvodima i dalje je kontinuirano u središtu naše poslovne politike.

Poslovni.hr
01. prosinac 2020. u 09:41
Foto: PD

Da mi je netko prije godinu dana rekao da će se čitav svijet u samo tri mjeseca do temelja promijeniti, vjerojatno mu ne bih vjerovao. Ali da mi je tad rekao i kako će Konzum to uspješno prebroditi, u to ne bih ni trenutak posumnjao.

Zajedničkim snagama zaposlenici Konzuma ponovno su našim kupcima, dobavljačima i ostalim dionicima pokazali da se na nas mogu osloniti i tijekom najvećih izazova. Zato s optimizmom gledam na sljedeću godinu, iako znam da neće biti lako. Pandemija neće tek tako nestati, no nadam se da će se razvojem cjepiva situacija početi stabilizirati te da ćemo dočekati i bolju turističku sezonu.

Poput svijeta, promijenile su se i navike, želje i potrebe kupaca na koje u Konzumu nastojimo svakodnevno odgovoriti. Naglasak na domaćim proizvodima i dalje je kontinuirano u središtu naše poslovne politike, kao i cijele Fortenova grupe, kako bismo ponudili najbolje s hrvatskih polja i OPG-ova te podržali razvoj domaćeg gospodarstva.

Asortiman neprestano prilagođavamo i novim životnim stilovima kupaca koji više vremena provode kod kuće, a s tim na umu nastavljamo s razvojem internetske trgovine te jačanjem rješenja dostave i preuzimanja naručenih proizvoda. Sukladno ovogodišnjoj tituli Trgovca godine, za naše smo kupce pripremili sniženje cijena više od 1000 proizvoda, a nastavit ćemo i dalje s povoljnim ponudama, razvojem vlastitih robnih marki te prilagodbom poslovnih planova kako bismo kupcima olakšali smanjenje troškova u kućnom budžetu.

Ponosni smo i što smo, u trenucima suočavanja s globalnom krizom neviđenih razmjera, nastavili s aktivnostima i donacijama kojima kontinuirano pomažemo najosjetljivijim skupinama.

Titulu Najdonatora ponijeli smo i ove godine, treći put zaredom, a tu su i ostali projekti kojima ćemo i u 2021. nastaviti davati doprinos zajednici u kojoj poslujemo. Kao i dosad, u svim ćemo aktivnostima najveću brigu posvetiti dobrobiti i sigurnosti naših zaposlenika, koji su najveća vrijednost Konzuma.

New Report

Close