Suradnja Croatia Airlinesa i Fast Reviewa donosi dodatnu vrijednost za putnike

Autor: Poslovni dnevnik , 19. prosinac 2023. u 12:03
Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa (lijevo) i Petar Aračić, osnivač Fast Reviewa (desno)/PD

Croatia Airlines dodatnu vrijednost vidi u suradnji s platformom čijim korištenjem korisnik može u kratkom vremenu ostaviti recenziju za manje od 10 sekundi.

U želji za izgradnjom povjerenja u brand Croatia Airlines, a prepoznajući vrijednost kvalitetnih domaćih brandova te snagu ujedinjenja, domaća platforma za upravljanje recenzijama Fast Review i nacionalni avioprijevoznik potpisali su ugovor o poslovnoj suradnji.

Prateći industriju i relevantna istraživanja, u Croatia Airlinesu svjesni su činjenice da 79% kupaca vjeruje online recenzijama koliko i osobnoj preporuci, dok 9 od 10 kupaca pročita recenzije prije kupnje nekog proizvoda ili usluge.

Upravo zato, dodatnu vrijednost vide u suradnji s platformom čijim korištenjem korisnik može u kratkom vremenu ostaviti recenziju za manje od 10 sekundi.

“Sretni smo što smo u Fast Reviewu pronašli pravog partnera, koji nam može pomoći da našu uslugu učinimo još kvalitetnijom, nastojeći još više ispuniti očekivanja koja naši kupci s pravom imaju”, istaknuo je Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa.

Fast Review, online platforma osnivača Petra Aračića koja korisnicima omogućava ocjenjivanje pružatelja raznih usluga u realnom vremenu, nastala je prije više od pet godina kao ideja, a prva verzija softvera lansirana je prije tri godine. Globalno na platformi radi više od 70 ljudi, a na hrvatskom tržištu surađuju s Liburnia hotelima, Sunčanim Hvarom, Amadriom, Muzejom iluzija, Carwizom…

Komentirajte prvi

New Report

Close