Stanje u Agrokoru: ‘Ostvarujemo budžet, sve ide po planu, jako smo zadovoljni’

Autor: Poslovni.hr/Hina , 08. studeni 2018. u 14:34
Foto: Davor Puklavec / Pixsell

Dodao je da je s dosadašnjim rezultatima rada izvanredne uprave jako zadovoljan te da vjeruje u budućnost Agrokora.

Izvanredni povjerenik za Agrokor Fabris Peruško izjavio je u četvrtak da su Agrokorovi rezultati dobri i da je vrlo zadovoljan radom izvanredne uprave.

Na pitanje novinara kakvi su rezultati kompanije i kakva joj je budućnost, odgovorio je da su rezultati dobri.

"Ostvarujemo budžet, sve ide po planu, tako da smo jako, jako zadovoljni", rekao je Peruško, koji sudjeluje na tradicionalnom savjetovanju hrvatskih ekonomista u Opatiji.

Dodao je da je s dosadašnjim rezultatima rada izvanredne uprave jako zadovoljan te da vjeruje u budućnost Agrokora.

Peruško nije htio komentirati ocjene bivšeg vlasnika Agrokora ivice Todorića prema kojima kompaniju vodi u propast, kao ni odgovoriti na pitanje treba li se bivša potpredsjednica Vlade Martina Dalić vratiti u politiku.

To nisu pitanja kojima se izvanredna uprava bavi, rekao je.

Dalić: Dobro dizajniran i profesionalno vođen proces

Martinu Dalić novinari su pitali što je po njezinom mišljenju bilo ključno za uspjeh nagodbe u Agrokoru, a ona je odgovorila kako je postupak izvanredne uprave pokazao da je dobro dizajniran i profesionalno vođen proces donio ekonomiji i društvu velike koristi.

"Radna mjesta su očuvana, očuvana je vrijednost za vjerovnike i perspektiva značajnog dijela hrvatske prerađivačke industrije", rekla je Dalić.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Iskreno se nadam da će se ovaj komedijaš naći na mjestu gdje I treba-uz bivšeg gazdu, zajedno s Daličkom, Plenkijem I svima ostalima koji u pokrali hrvatske umirovljenike I ostale vlasnike sastavnica Agrokora.

Dugovi se ne vraćaju, novi krediti isto tako. Lako je tako poslovati. Todo je imao preko 300 mio. € troškova samo za kamate a da glavnicu nije niti dirnuo. O čemu ovaj lik priča?

tik-tak,tik-tak….

New Report

Close