SPAR nastavlja ekspanziju u Hrvatskoj: Nakon Selca, otvoren novi supermarket u Zagrebu

Autor: Poslovni.hr , 07. travanj 2017. u 13:21
Foto: Željko Lukunić / Pixsell

SPAR supermarket u Cascade centru na površini 600m2 prodajnog prostora, kupcima će nuditi više od 7.000 artikala.

Veliki tjedan je iza kompanije SPAR Hrvatska. Nakon što je u Selcu ovog tjedna otvoren prvi SPAR supermarket, i Zagreb danas dobiva još jedno mjesto za kupnju. Riječ je o novom SPAR supermarketu u Cascada centru u Tkalčićevoj 88.

Ovime je nastavljen snažan investicijski ciklus SPARA čija prodajna mreža u Hrvatskoj trenutno broji ukupno 41 SPAR supermarket i 19 INTERSPAR hipermarketa. U čak 29 zagrebačkih SPAR supermarketa i osam INTERSPAR hipermarketa radi 1.350 djelatnika.

„Ova dva otvorenja veliki su koraci kojima nastavljamo ekspanziju u Hrvatskoj. Do kraja 2017. planiramo investirati 50 milijuna eura, a vjerujem da ćemo ove i u narednim godinama postati i najveći investitor u maloprodaji u Hrvatskoj“, istaknuo je predsjednik uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl.

SPAR supermarket u Cascade centru na površini 600m2 prodajnog prostora, kupcima će nuditi više od 7.000 artikala. Kupcima će na usluzi biti 22 djelatnika, a za bezbrižnu kupnju, osigurano je i 80 parkirnih mjesta.

Svečanom otvorenju prisustvovao je i gradonačelnik gospodin Milan Bandić koji je u ime SPAR Hrvatska uručio donaciju od 20.000 kuna udruzi za autizam.

Komentirajte prvi

New Report

Close