Rješenje hrvatskog Amagi tima pobijedilo u Las Vegasu

Autor: Mladen Miletić , 30. travanj 2024. u 06:55
Web screenshot

Inovacija je posebno korisna za vlasnike prava live sportskih, glazbenih, informativnih i ostalih događaja.

Amagi DYNAMIC, proizvod razvijen u hrvatskom inovacijskom centru, osvojio je nagradu na najvećoj konferenciji za broadcastere, NAB Show 2024 u Las Vegasu, objavio je globalni SaaS lider u pružanju cloud video rješenja. U kategoriji “Asset Management, Automation and Playout”, rješenje Amagi tima iz Zagreba i Osijeka dobilo je priznanje “Product of the Year” za 2024.

Amagi DYNAMIC je inovacija koja otvara nove trendove u tehnologiji video prijenosa uživo, jer omogućuje brzo i jednostavno aktiviranje cloud infrastrukture tijekom trajanja događaja i deaktiviranja po njegovom završetku.

Za prijenos događaja više nije potrebno dodatno ulaganje u fizičku infrastrukturu i licence, što korisnicima donosi niže operativne troškove i mogućnost fleksibilnog upravljanja livestreamom na daljinu.

Inovacija je posebno korisna za vlasnike prava live sportskih, glazbenih, informativnih i ostalih događaja.

“Amagi DYNAMIC nastao je kako bi naši klijenti, koji žele live stream svojih događanja, uštedjeli na troškovima infrastrukture. Već smo znali da imamo sjajan proizvod na temelju povratnih informacija korisnika, a priznanje je velika motivacija za dalje”, izjavio je Igor Marinić, generalni direktor Amagi Eastern Europe.

Komentirajte prvi

New Report

Close