RIZ-Odašiljači: Isporuka korejskom kupcu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 19. rujan 2014. u 16:13
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL (Ilustracija)

Riječ je o isporuci odašiljača za korejsku državnu televiziju (Korean Broadcasting System), kazao je direktor RIZ-Odašiljača Stjepan Planinić.

Tvrtku RIZ-Odašiljači u povodu uspješne primopredaje korejskom kupcu elektroničkih uređaja, u vrijednosti većoj od 2,5 milijuna dolara, posjetili su danas veleposlanik Koreje Suh Hyung-Won te predstavnici Hrvatsko-korejskog poslovnog kluba.

Riječ je o isporuci odašiljača za korejsku državnu televiziju (Korean Broadcasting System), kazao je direktor RIZ-Odašiljača Stjepan Planinić.

Veleposlanik Suh Hyung-Won je izrazio zadovoljstvo ovom suradnjom na području visoke tehnologije te se nada da će se ona proširiti i na druge sektore.

Planinić se također nada da će nakon tri godine suradnje s korejskim kupcem ona biti nastavljena i u idućem razdoblju.

RIZ-u su, kako je kazao, konkurencija svjetske kompanije iz Amerike, Njemačke, Švicarske, ali mišljenja je kako je RIZ korak ispred i zbog suradnje sa visokotehnološki osviještenim kupcem kao što je kupac iz Južne Koreje. "Ako smo zadovoljili njihove kriterije, onda smo sposobni globalno zadovoljiti svačije kriterije i konkurirati na cijelom globalnom tržištu", rekao je Planinić.

Na novinarski upit koliko je sigurna budućnost RIZ-a Planinić je kazao da je sigurna koliko su djelatnici u tvrtki zainteresirani da daju najbolje od sebe i koliko budu imali podršku zajednice.

Što se tiče RIZ-ovih ljudi i njihovih mogućnosti budućnost tvrtke nije upitna, spremni su, isporučuju svugdje u svijetu, ali očekuju malo podrške doma, odnosno da ih se pusti da rade, istaknuo je.

U RIZ-Odašiljačima očekuju da će nastaviti isporučivati visoku tehnologiju i za druge vladine institucije Južne Koreje.

Naveli su i kako RIZ trenutačno ima inozemnih narudžbi u vrijednosti od 10 milijuna eura.

Komentirajte prvi

New Report

Close