Rekordni prihodi C.I.O.S.-a u 30 godina poslovanja

Autor: Suzana Varošanec , 27. prosinac 2021. u 13:06
Očekuju više od 2,5 mlrd. kuna prihoda/M. Prpić/PIXSELL

Rekordno poslovanje rezultat je značajnog porasta potražnje na globalnom tržištu sirovina i preustroja tvrtke.

Vodeća tvrtka za gospodarenje otpadom u regiji C.I.O.S. Grupa, u godini obilježavanja 30. obljetnice ostvarila je svoj najbolji poslovni rezultat te je laureat Brand Leader Award 2021, nagrade za primjenu naprednih tehnologija i integriranih ekološki učinkovitih rješenja u upravljanju otpadom u regiji.

Kako su priopćili očekuju konsolidirano više od 2,5 mlrd. kuna prihoda, od čega milijardu i pol kroz izvoz. Rekordno poslovanje rezultat je značajnog porasta potražnje na globalnom tržištu sirovina i preustroja tvrtke.

Tijekom pandemije prilagodili su poslovanje aktualnoj potražnji i izazovima, povećavajući broj zaposlenih, te je uz rast plaća isplaćena i božićnica te 13. plaća.

Najavljene su nove strateške investicije u projektima automatizirane sortirnice ambalažnog otpada i plastike koja će omogućiti povećanje kapaciteta i kvalitetu dobivenih krajnjih sirovina, kao i visokoučinkovitog kogeneracijskog postrojenja za energetsku uporabu neopasnog otpada i biomase.

Uz više od 44 milijuna kuna donacija potrebitima, stipendirali su 20 studenata te s više od 2 milijuna kuna financirali obrazovanje učenika i studenata diljem zemlje, a obiteljima čiji su domovi u Sisku stradali u potresu darovano je 40 smještajnih jedinica.

Komentirajte prvi

New Report

Close