Prvi put u Hrvatskoj: Evo što od sada možete kupovati kriptovalutama

Autor: Poslovni dnevnik , 21. prosinac 2021. u 13:15
Namještaj Mima prvi je trgovac namještajem koji je omogućio kupnju kriptovalutama/SHUTTERSTOCK

Kripto opciju plaćanja ovaj je trgovac osigurao suradnjom s Electrocoinom.

Centri u Puli i Kukuljanovu prva su prodajna mjesta tvrtke Namještaj Mima u kojima će biti omogućena kupnja kriptovalutama. Najavljuju kako će ova opcija uskoro biti dostupna u ostalim prodajnim centrima kao i na web shopu. Prvi je to primjer da se jedan trgovac namještajem na našem tržištu odlučio uvesti i ovaj oblik plaćanja.

“Uvođenjem plaćanja kriptovalutama, Namještaj Mima smjelo zakoračuje u novu generaciju stvaranja doživljaja kupovine te se okreće starim i novim kupcima koji prigrljuju inovacije i globalne trendove sve prisutnije u našoj svakodnevici”, poručila je jučer direktorica Namještaja Mima Marina Marjanović.

Kripto opciju plaćanja ovaj je trgovac osigurao suradnjom s Electrocoinom, vlasnikom najrasprostranjenije platforme za procesiranje kripto uplata PayCek preko koje će se provoditi transakcije u salonima Namještaja Mima.

U Electrocoinu pojašnjavaju da PayCek garantira kupcu prilikom pokretanja transakcije fiksiranu tečajnu protuvrijednost u vremenu dovoljnom za njezino uspješno izvršavanje uzimajući u obzir volatilnost tečaja kriptovalute koji može varirati iz minute u minutu..

“Broj zainteresiranih klijenata za PayCek platformu je u konstantnom porastu’’, poručio je Hrvoje Hrvatin, marketing manager Electrocoina koji je nedavno plaćanje kriptovalutama nedavno omogućio i za najveći trgovački lanac na domaćem tržištu – Konzum.

Komentirajte prvi

New Report

Close