Potvrdili su stroge kriterije za sigurnost i kvalitetu

Autor: Marta Duić , 27. srpanj 2021. u 22:00
Foto: G. Stanzl/PIXSELL

Tržišni lider u proizvodnji i prodaji kave ima i certifikate Rainforest Alliancea, Kosher i Halal, te oznake Hrvatska kvaliteta.

Početkom lipnja Franck je među prvim kompanijama u Hrvatskoj prošao procjenu usklađenosti sa zahtjevima standarda International Featured Standard Food (IFS) Food v7 te obnovio certifikat.

Kako ističu iz kompanije, rezultatom procjene od 98,67% ponovno su potvrdili da su na visokoj razini usklađenosti jer nova verzija norme uključuje proširene zahtjeve te postrožene kriterije ocjenjivanja.

Ovaj dokument u trgovačkom sektoru predstavlja potvrdu ostvarenja visoke razine kvalitete i sigurnosti proizvoda.

Uz to, potvrda je i Franckovih ulaganja u osuvremenjivanje pogona te postizanje kvalitetnijih i boljih sustava kontrole kvalitete.

“Ispunjavanjem zahtjeva dokazali smo usklađenost s novim zakonodavnim okvirom EU. To nam osigurava prednosti u vidu povećanja produktivnosti, zadovoljstva kupaca, smanjenja broja internih nesukladnosti te smanjenje troškova izazvanih ljudskom pogreškom.

Time dodatno jačamo povjerenje u kvalitetu i sigurnost naših proizvoda”, ističe Zdenka Milinović Bujan, direktorica upravljanja sustavima sigurnosti i kvalitete hrane u Francku.

Tržišni lider u proizvodnji i prodaji kave ima i certifikate Rainforest Alliancea, Kosher i Halal, te oznake Hrvatska kvaliteta.

Komentirajte prvi

New Report

Close