Pola milijuna kuna stipendija za e-Leadership

Autor: Lucija Špiljak , 31. svibanj 2021. u 22:00
Stipendijski natječaj održao se u subotu u Algebrinu kampusu/PD

Timove su mentorirali stručnjaci Infodoma, Pivea, JGL-a, Superologyja, GrowthFixa…

Visoko učilište Algebra dodijelilo je više od 500.000 kuna vrijedne stipendije za MBA program e-Leadership, jedini takav na širem području čiji su nastavni moduli i teme vezane uz digitalnu transformaciju i industrijsku revoluciju 4.0.

Stipendijski natječaj održao se u subotu u Algebrinu kampusu. Podijeljeni u timove, kandidati su morali riješiti konkretan poslovni izazov, a zadatak je bio usmjeren na osobe s ozljedama kralježnične moždine i na društveno odgovorno poslovanje.

Timove su mentorirali Hrvoje Martić (Infodom), Luka Maričić (Superology), Filip Petrović (JGL), Mario Pavić (Five), Juraj Žlof (GrowthFix), Petra Stojanov (Algebra LAB) i Željko Riha (Riha & Stamac).

Članovi pobjedničkog tima, “Arima One“, osvojili su stipendije za MBA program u iznosu od 35.000 po kandidatu, drugoplasiranom timu “Running Cord” ponuđene su stipendije u iznosu od 30.000 kuna po polazniku, dok su trećeplasiranom timu, “Divas”, dodijeljene stipendije u iznosu od 25.000 kuna po kandidatu.

“Velik interes kandidata i za ovogodišnji stipendijski natječaj kao i sjajni uspjesi koje danas u poslovnoj sferi i svojim karijerama postižu naši raniji kandidati, trenutačni polaznici i diplomanti, pokazuju da je ovaj MBA program uspješno odgovorio na izazov kako ljude obrazovati i za vještine rukovođenja i upravljanja, ali i da ih je inspirirao za kreativnu primjenu digitalnih tehnologija s ciljem digitalne transformacije poslovanja njihovih tvrtki”, rekao je Arsen Šolić, rukovoditelj MBA poslovnog područja u Algebri.

Najvrjednije nagrade, punu stipendiju za MBA program u iznosu od 135.000 kuna, uz preostale ovogodišnje djelomične stipendije, žiri će dodijeliti i ponuditi odabranim kandidatima nakon daljnje analize.

Žiri čine članovi MBA tima Visokog učilišta Algebra – Goran Radman, Maja Dujlović, Arsen Šolić i Nataša Šoić.

Program punog MBA studija nadograđen je modulom vezanim uz soft vještine i vještine rukovođenja – poslovna komunikacija i pregovaranje – a u aktualnoj akademskoj godini pokrenut je i Mini MBA Digital program, prvi takve vrste u Hrvatskoj.

Komentirajte prvi

New Report

Close