Podravka odlučila svoje zaposlenike obradovati jednokratnom novčanom nagradom

Autor: Poslovni.hr , 17. studeni 2020. u 14:35
foto: press

Podravka je tijekom ove godine već dva puta nagradila svoje zaposlenike.

Uprava Podravke donijela je odluku o isplati jednokratne nagrade zaposlenicima Podravke u iznosu od 1.000 kuna neto s osnove ostvarenih rezultata poslovanja za prvih devet mjeseci ove godine te kao zahvalu za njihov doprinos i angažman uslijed pandemije koronavirusa.

Pored toga, u skladu s odredbama Kolektivnog ugovora Grupe Podravka, svakom zaposleniku za svako dijete do navršene 15. godine koje preko njega ostvaruje pravo na zdravstvenu zaštitu isplaćen je dar prigodom nadolazećeg Božića u vrijednosti od 600,00 kuna neto.

„Ovom prilikom želim se posebno zahvaliti svim našim radnicima na njihovom velikom doprinosu i angažmanu u jeku pandemije koronavirusa. Tijekom ove godine gospodarstvo je izloženo brojnim negativnim utjecajima, no pokazali smo kako je ova kompanija spremna u vrlo kratkom roku transformirati svoje poslovanje i odgovoriti na brojne izazove s kojima se svakodnevno susrećemo.  Uvjeren sam da ćemo se i dalje uspješno nositi sa svim izazovima te nastaviti graditi još uspješniju Podravku.“ – naglasio je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Podravka je tijekom ove godine već dva puta nagradila svoje zaposlenike. Tako su u ožujku ove godine zaposlenici u proizvodno logističkim cjelinama te direktno povezanim službama nagrađeni s 1.000 kuna neto za rad u tri smjene, s obzirom na tada povećane potrebe tržišta za Podravkinim proizvodima, a u srpnju je uz regres do visine maksimalnog neoporezivog iznosa od 3.000 kuna neto, također isplaćena nagrada svim zaposlenicima u iznosu od 1.000 kuna neto.

Komentirajte prvi

New Report

Close