Pevec otvorio novi prodajni centar: Na pet tisuća ‘kvadrata’ više od 20 tisuća artikala po najpovoljnijim cijenama

Autor: Poslovni.hr , 06. listopad 2019. u 10:53
Arhivska fotografija: Damir Špehar / Pixsell

Vjernim kupcima pružaju mogućnost beskamatne kupovine na 36 rata.

Pevec d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, službeno je otvorio vrata kupcima te započeo poslovanje u prodajnom centru u Vukovaru. Riječ je o 25. prodajnom centru u Hrvatskoj te prvom na području Vukovarsko-srijemske županije, piše Glas Slavonije.

Krešimir Bubalo, član Uprave za financije i direktor tvrtke Pevec Logistika, rekao je kako se ovaj prodajni centar prostire na pet tisuća četvornih metara, uz kojega su kupili objekt od 2.200 'kvadrata' gdje će imati suvremeni retail park.

„Otvaranjem prodajnog centra u Vukovaru zaokružili smo cjelinu, a svi naši potrošači dobili su kvalitetan sadržaj s velikom ponudom artikala po popularnim cijenama. Trenutačno 400 tisuća ljudi u Hrvatskoj ima našu karticu, među njima i dosta Vukovaraca. Vidljivo je kako mnogi i danas ispunjavaju pristupnice“, izjavio je Bubalo, naglasivši kako su u centar u Vukovaru uložili 45 milijuna kuna.

Dodao je kako vjernim kupcima pružaju mogućnost beskamatne kupovine na 36 rata, što im je komparativna prednost. Nedavno su kupili i prostor u Slavonskom Brodu te zemljište u Vinkovcima, što znači kako će pokriti cijelu Slavoniju.

Komentirajte prvi

New Report

Close