Pevec otvorio novi prodajni centar i zaposlio 45 radnika

Autor: Poslovni.hr , 15. studeni 2018. u 13:46
Foto: promo

Prvi hrvatski trgovački lanac Pevec, na tržištu od 1990. godine, trgovina je prvog izbora za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta, a ovime proširuje svoje poslovanje na 21 hrvatski grad u 24 centra.

„Izuzetno mi je drago što, uz veliku volju i trud svih članova našeg tima, danas u Samoboru otvaramo još jedan Pevec prodajni centar. Povoljne i kvalitetne proizvode za izgradnju, uređenje i opremanje doma time dodatno približavamo sadašnjim kupcima iz Samobora koji su kupovali u našim centrima u Zagrebu, ali i novim kupcima koji će od danas imati tu priliku. Ovo je još jedan uspješno ostvareni poslovni cilj ove godine, na što smo jako ponosni.“ izjavio je predsjednik Uprave tvrtke Pevec, gospodin Jurica Lovrinčević.

Pevec je danas otvorio novi prodajni centar u Samoboru na adresi Ulica Bleiburških žrtava 1945. br. 1 u sklopu bivšeg Mercator centra, koji se prostire na površini od gotovo 4.000 m2.

Otvorenju su nazočili zamjenica župana Zagrebačke županije gospođa Nadica Žužak i predsjednik Gradskog vijeća grada Samobora gospodin Miran Šoić, kao i brojni stanovnici Samobora i okolice.

Također, novi prodajni centar donio je 45 novih radnih mjesta na području Samobora i obogatit će iskustvo kupovine u centru u kojem već posluju trgovci poput dm-a, Konzuma i Intersporta.

Prvi hrvatski trgovački lanac Pevec, na tržištu od 1990. godine, trgovina je prvog izbora za izgradnju, opremanje i uređenje doma i vrta, a ovime proširuje svoje poslovanje na 21 hrvatski grad u 24 centra.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Pevec u zadnje vrijeme puno dobroga donosi i svojim djelatnicima i svojim kupcima. Iz potonule firme pretvorila se u vodeću hrvatsku kompaniju. Očito je postavljen sposoban menadžment i tko zna gdje im je kraj

Sjajne vijesti. Šteta samo što gazda Lovrinčević koji sjajno vodi tvrtku i zalaže se za uvrštavanje dionica ne može se nikako naći s najvećim dioničarem Dicentrom pa da usklade želje.

Svako malo lijepe vijesti iz Peveca. Rast prihoda, rast dobiti, novi centri, nova zaposljavanja, rast placa radnika…
Do nedavno je Pevec novinske stupce punio dugovanjima i vijestima iz crne kronike a sada su jedno od brze rastucih HRVATSKIH (ovo je bitno) poduzeca.
Kada uprava, dionicari i radnici pusu u isti rog tada je uspjeh moguc.

New Report

Close