Petrokov preuzeo dio poslovanja društva TERMAG d.o.o. Rijeka

Autor: Objava za medije , 23. svibanj 2019. u 14:46
Foto: press

Petrokov d.o.o. na taj način proširuje svoju djelatnost te ujedno povećava udio na tržištu kao i opseg kupaca, dobavljača i zaposlenika.

Poduzeće PETROKOV d.o.o. preuzelo je dio poslovanja društva TERMAG d.o.o. iz Rijeke.

Radi se o preuzimanju dijela djelatnosti koji se odnosi na asortiman HVAC-a (heating and air conditioning) i sustav crnih cijevi. Preuzimanjem tog dijela djelatnosti ujedno su preuzeti i zaposlenici Termaga koji rade s navedenim asortimanom robe.

Petrokov d.o.o. na taj način proširuje svoju djelatnost te ujedno povećava udio na tržištu kao i opseg kupaca, dobavljača i zaposlenika.

Tvrtka Petrokov već više od četvrt stoljeća predstavlja mjesto s najboljom opremom za centralno grijanje i vodovod, plinskom i sanitarnom opremom te klimatizacijom renomiranih hrvatskih i europskih proizvođača. Potpuna posvećenost kupcima, pristupačne cijene i samo najbolji proizvodi domaćih i stranih brendova rezultirali su pozicioniranjem Petrokova na listu od 250 najuspješnijih tvrtki u Hrvatskoj. Danas ova tvrtka, koja je druga je na tržištu u svojoj branši u Hrvatskoj, zapošljavanja 148 djelatnika u 9 poslovnica diljem države.

„Ovom poslovnom odlukom otvorili smo našu 10. poslovnicu na lokaciji Rubeši u Rijeci, te na taj način pokazujemo naš strateški put razvoja, našu viziju i stabilnost našeg poduzeća.

Sretni smo ovom odlukom i veselimo se novim zaposlenicima, novoj poslovnici i novim poslovnim izazovima. Novim  zaposlenicima želimo dobrodošlicu u naš tim i uspješnu međusobnu suradnju.“ – poručuje direktorica Simona Zavratnik

Komentirajte prvi

New Report

Close