Petrokemija u travnju na tržište lansira novi proizvod

Autor: Poslovni.hr/Hina , 26. ožujak 2015. u 10:00
Foto: Boris Ščitar / Pixsell

Petrokemija je ovih dana uspješno proizvela probne količine novog proizvoda.

Kutinska Petrokemija najavila je u četvrtak da će se u travnju u prodaji naći njen novi proizvod – granulirani amonijev-sulfat.

Petrokemija je ovih dana uspješno proizvela probne količine novog proizvoda granuliranog amonijevog – sulfata, što je jedan od temelja revidiranog Programa restrukturiranja i financijske konsolidacije 2015. – 2019. koji je predstavila nova Uprava tvrtke, navodi se u priopćenju.

Granulirani amonijev – sulfat pogodan je za sve poljoprivredne kulture, a posebno za one koje imaju veće zahtjeve za sumporom kao što su uljana repica, krumpir, duhan, vinova loza i druge, ističu iz kutinskog proizvođača mineralnih gnojiva.

Primjenjuje se, kako dodaju, u obliku granula izravno na tlo ili otopljen u vodi kroz sustave za navodnjavanje, u osnovnoj gnojidbi kasno u jesen, predsjetveno i u prihrani.

Granulirani amonijev – sulfat Petrokemije u prodaji će se naći od travnja ove godine, a iz kutinske tvrtke ističu kako "već sada na tržištu vlada veliko zanimanje za ovaj novi proizvod tvrtke".

Uspješnom probnom proizvodnjom granuliranog amonijevog – sulfata po vlastitoj tehnologiji, započelo je izvršavanje jednog od zadataka predviđenih Revizijom programa restrukturiranja u dijelu promjene asortimana proizvoda i aktiviranja proizvodnih postrojenja koja su do sada bila u zastoju, zaključuje se u priopćenju.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Novi proizvod? — Bespovratni kredit? To im najbolje ide…

sigurno će biti bar 30% skuplje nego u okruženju

New Report

Close