Pariška smotra dobra prilika za naše tekstilce

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 23. studeni 2017. u 16:22
Izlagali u zajedničkom prostoru uz podršku HGK

Na sajmu nacionalne sigurnosti i hrvatske tvrtke, Kap-ko i Galeb smatraju to ulaganjem u budućnost.

Na 20. međunarodnom sajmu nacionalne sigurnosti Milipol koji se od 21. do 24. studenog održava u Parizu na zajedničkom izlagačkom prostoru nastupaju hrvatske tvrtke Kap-ko, Šešir Zagreb, Odjeća Zagreb i Agencija Alan iz Zagreba, Galeb Omiš, Galko Mali Bukovac, MTČ Mursko Središće i Šestan-Busch iz Preloga. 

Ovogodišnje je izdanje Minipola privuklo 949 izlagača iz 55 zemalja, i više od 25.000 posjetitelja.  "Od 2013. smo prisutni na ovom sajmu i naša je redovitost preduvjet za povjerenje  kupaca koji su u potrazi za stalnim partnerom. Odlaske na Minipol smatramo ulaganjem u budućnost hrvatske tekstilne industrije i izvrsnom prilikom za otvaranje novih distributivnih kanala", za Poslovni je dnevnik komentirala direktorica tvrtke Kap-ko Ivana Kovač.

Zajedničkim nastupom hrvatske tvrtke osiguravaju da kvaliteta njihovih proizvoda pronađe svoj put na globalnom tržištu, potvrdio je i Ivica Glavinić iz tvrtke Galeb Omiš.

Tajnik Zajednice proizvođača sredstava za posebne namjene pri Hrvatskoj gospodarskoj komori (HGK) Stipe Džapo ističe da je Minipol izvrsna prilika za ugovaranje novih poslova te najavio još veći izložbeni prostor za hrvatske tvrtke na sljedećim izdanjima sajma. 

Komentirajte prvi

New Report

Close