Osječki Inchoo ostvario novi uspjeh na svjetskoj razini

Autor: Poslovni.hr , 03. srpanj 2013. u 14:07
Press foto

Nova razina partnerstva koja je na snagu stupila 1. srpnja, od velikog je značaja za Inchoo, kojem 95 posto prihoda čine strani klijenti.

Osječki Inchoo, poznat po izradi online trgovina na Magentu, koji je najjača platforma za izradu internet trgovina, ostvario je novi uspjeh svjetske razine – postao je Magento Zlatni partner, priopćeno je iz tvrtke.

Nova razina partnerstva koja je na snagu stupila 1. srpnja, od velikog je značaja za Inchoo, kojem 95 posto prihoda čine strani klijenti. Hrvatska se tako može pohvaliti kako je sada jedna od samo 12 zemalja svijeta koja ima sjedište Magento Zlatnog partnera, ističu iz osječke tvrtke.

Od osnutka 2008. godine do danas, ta osječka radionica online trgovina profilirala se kao tvrtka koja se usko specijalizirala u izradi internet trgovina na samo jednoj platformi – Magentu.

Osnivač Inchooa, Tomislav Bilić, ukratko objašnjava novi status partnerstva: “Tvrtka smo koja je izabrala strategiju uske specijalizacije na izrazito konkurentnom globalnom tržištu. Zbog toga nam je zlatna razina partnerstva s Magentom od vrlo velike važnosti, jer kao što se i očekuje, želimo biti ispred konkurencije. Kako biste postali partner, morate ispuniti određene kriterije – imati brojne uspješne projekte te certificirane developere. Tri smo godine bili Srebrni (Silver) partner, a sada smo postali jedini nositelji zlatne značke sa sjedištem u jugoistočnoj Europi. Ulazak u višu ligu je i svojevrsna potvrda našeg truda i zalaganja u doprinosu zajednici.”

Komentirajte prvi

New Report

Close