Smart Industry
PROMO

Oni imaju najbolja i efikasna rješenja za digitalnu infrastrukturu i cyber sigurnost

Kompletna podrška kod optimizacije, skaliranja, povezivanja i orkestracije digitalne infrastrukture.

Promo
10. srpanj 2023. u 22:00

Exclusive Networks je globalno priznati specijalist za cyber sigurnost i digitalnu infrastrukturu koji partnerima i krajnjim korisnicima donosi širok spektar usluga i proizvoda uz sigurnu isporuku.

Tvrtka pruža usluge klijentima u više od 170 zemalja svijeta i ima podružnice u više od 45 država, što uključuje regionalnu prisutnost i urede u Zagrebu, Rijeci, Ljubljani, Sarajevu i Beogradu.

Exclusive Networks je stekao status jednog od najvećih IT distributera u CEE regiji kroz isporuku vodećih rješenja u industriji te kontinuiranu logističku, tehničku i marketinšku podršku. Organizacija počiva na modelu “Local sale, global scale” koji stvara dodatnu vrijednost i omogućuje globalni doseg.

170

zemalja u kojima su pružali usluge klijentima, a u 45 imaju svoje podružnice

Globalno priznati stručnjak
Hrvatska podružnica je postala dio grupe Exclusive Networks 2021. godine, što je potaknulo razvoj u međunarodnim okvirima i kontinuirani rast poslovanja. Rast se ostvaruje i kroz posvećenost tvrtke u praćenju poslovnih modela koji se neprestano mijenjaju te potreba klijenata i partnera.

Portfelj tvrtke Exclusive Networks sastavljen je od etabliranih proizvođača i uključuje vodeća rješenja u industriji, donoseći tako vrijednost korisnicima u svakom scenariju. Osim isporuke širokog spektra rješenja za MSP usluge, Exclusive Networks osigurava svojim partnerima diferencijaciju od konkurencije te izgradnju dugoročnih odnosa s klijentima. Uz poslovni model koji se temelji na usluzi na prvom mjestu, Exclusive Networks je posvećen širenju partnerske mreže i unapređenju odnosa s postojećim dobavljačima.

Portfelj tvrtke uključuje rješenja za sigurnost, mrežu, telekomunikacije i podatkovni centar, što u širem smislu uključuje rješenja za zaštitu od cyber napada, zaštitu podataka, izgradnju podatkovnih centara, zaštitu IoT uređaja, orkestraciju, itd. Uz širok spektar usluga i rješenja, Exclusive Networks može odgovoriti na niz problema s kojima se suočavaju tvrtke diljem Hrvatske i regije – od izazova koje donose udaljeni rad i digitalizacija, preko pohrane podataka i zaštite identiteta, pa do zaštite OT infrastrukture. Exclusive Networks surađuje s vodećim proizvođačima rješenja za cyber sigurnost i digitalnu infrastrukturu.

U portfelju tvrtke se nalaze rješenja etabliranih tržišnih lidera poput Trend Micro, Fortinet, F5 Networks, Palo Alto Networks, Huawei, Broadcom – Symantec, Thales i CrowdStrike. S ciljem stvaranja sigurnog i pouzdanog digitalnog svijeta, cilj tvrtke je pružanje kompletne podrške kod optimizacije, skaliranja, povezivanja i orkestracije digitalne infrastrukture. Uz tim tehničkih inženjera koji su uvijek na raspolaganju, Exclusive Networks pruža podršku klijentima za sva okruženja i rješenja.

Stalno praćenje tehnoloških trendova

Poslovanje organizacije Exclusive Networks počiva na stalnom usvajanju inovacija, prilagođavanju novim načinima rada i transformaciji poslovnih modela.

Osim na prvoklasnom portfelju rješenja, uspjeh tvrtke Exclusive Networks počiva na podršci globalne logističke mreže. Kao globalno priznati stručnjak, tvrtka svojim partnerima osigurava kontinuiranu podršku i obuku kroz cjelokupan proces nabave rješenja te pomoć u prodaji i implementaciji.

Dostupnost i brza isporuka proizvoda ključni su faktor zadovoljstva klijenata i partnera Exclusive Networks. Korisnici u svakom trenutku mogu računati na pomoć kod obnove podrške za kupljene proizvode i usluge.

Uz certificirane treninge i česte tehničke radionice, Exclusive Networks pomaže korisnicima u održavanju sigurnosti mreže i olakšava nošenje sa svakodnevnim poslovnim izazovima. Osim što stječu znanje i vještine potrebne za nošenje sa sve kompleksnijim sigurnosnim prijetnjama, polaznici treninga i radionica u organizaciji Exclusive Networks ističu se na tržištu i lakše dostižu poslovne ciljeve.

Iskustvo, znanje i vještine
Osim što donose dodatnu vrijednost, širok dijapazon globalno dostupnih Exclusive Networks usluga klijentima omogućuje prevladavanje internih izazova, jačanje reputacije brenda, povećanje profita, smanjenje kompleksnosti i unapređenje vlastitih mogućnosti. Iskustvo, znanje i akreditirane vještine u temelju su svega što Exclusive Networks radi.

Poslovanje organizacije Exclusive Networks počiva na stalnom usvajanju inovacija, prilagođavanju novim načinima rada i transformaciji poslovnih modela. Uz uslugu na prvom mjestu te praćenje budućih tehnoloških trendova, Exclusive Networks nastoji odgovoriti na potrebe i očekivanja svih svojih klijenata.

Globalni trendovi u poslovanju reflektiraju se na tržište Hrvatske i regije. Nedostatak radne snage i vještina potrebnih za suočavanje s cyber prijetnjama, dugoročno čekanje na isporuku proizvoda i usluga, povećani zahtjevi za digitalizacijom, porast broja cyber napada i preopterećenost postojećih zaposlenika samo su neki iz izazovi s kojima se suočavaju tvrtke diljem regije.

Za Exclusive Networks to znači dodatne napore u pružanju vrhunskih usluga klijentima. Uz posvećenost aktualnostima i najnovijim potrebama partnera i krajnjih korisnika, Exclusive Networks trudi se isporučivati najbolja rješenja za digitalnu infrastrukturu i cyber sigurnost, potičući daljnju poslovnu transformaciju i olakšavajući tvrtkama usvajanje novih modela.

Exclusive Networks Croatia d.o.o.Nikole Cara 6, 51000 Rijeka,Hrvatska

Ured u Zagrebu:

Remetinečka cesta 5а, 10000 Zagreb, Hrvatska

e-mail: sales@exclusive-networks.hr

New Report

Close