Odlučili povećati primanja svim zaposlenicima: Minimalna neto plaća bit će 7.000 kuna

Autor: Poslovni.hr , 27. veljača 2020. u 11:21
Sandro Lazarić iz Arbone, Foto: Marko Jurinec / Pixsell

‘Želimo mladima omogućiti dobre uvjete u Hrvatskoj’.

Arbona, digitalna agencija odlučila je povećati neto primanja svim zaposlenicima. Rasle su plaće na svim, a ne samo na početnim pozicijama. Minimalna početna neto plaća bit će 7.000 kuna za sve zaposlenike, bili oni početnici ili s iskustvom. Želja nam je da se omogući mladima u Hrvatskoj kvalitetan profesionalni razvoj i pristojni uvjeti za život.

Vjerujemo da će oni koji sada završavaju fakultet i ostanu u Hrvatskoj imati kvalitetnije životne uvjete i bolje prilike u razdoblju od 5 godina od onih koji idu u inozemstvo, bez obzira na određene trenutne izazove, rekao je Dario Horvat iz Arbone. Uz fleksibilno radno vrijeme, božićnice, uskrsnice, regres, poklon za rođendane, poticanja sportskih aktivnosti, vrhunsku opremu i moderne urede, zaposlenicima se omogućuje edukacija i napredovanje u svakom pogledu. U stručnom okruženju, mladoj ekipi i dobroj atmosferi te atraktivnim domaćim i inozemnim projektima, zaposlenici se mogu svakodnevno stručno razvijati i usavršavati.

Arbonina najveća vrijednost su zaposlenici i partneri. Sretni zaposlenici puno bolje ostvaruju osobne ciljeve i ciljeve tvrtke. Želja nam je partnerima omogućiti kontinuirano kvalitetnu uslugu, a to možemo dati samo uz stručne i zadovoljne zaposlenike, rekao je Sandro Lazarić iz Arbone i dodao kako kontinuirano rade na edukaciji mladih. Kroz strateško partnerstvo s Fakultetom organizacije i informatike u Varaždinu omogućuju studentima da se već tijekom studiranja upoznaju s realnim sektorom te da nakon samog završetka fakulteta imaju primanja od 7.000 kuna neto.

Želimo mladima omogućiti dobre uvjete u Hrvatskoj kako ne bi imali potrebu odlaska van države, već da si ovdje mogu priuštiti kvalitetan život, završio je Lazarić.

 

Komentari (2)
Pogledajte sve

Podržavam, jos kada bi vladajuci koji odlucuju o minimalnoj placi ovo vidjeli ajmeeee….mozda bi netko i shvatio da ako ljudi imaju placu da imaju novaca a novac se trosi i da bi u konacnici i drzavna blagajna imala vise novaca…..i jos kada bi se napravile reorganizacije ili gasenje firmi koju su u minusu i to vec godinama…..smanjenje broja zupanija, gradova, opcina….pa di bi nam bio kraj 🙂

 

Objava čeka odobrenje

New Report

Close