Novo PBZ digitalno bankarstvo za poslovne subjekte

Autor: Promo , 08. studeni 2021. u 22:00
Press photo

Uz usluge vođenja platnog prometa, koje su dio standardne ponude, u pakete smo uključili i novo PBZ digitalno bankarstvo za poslovne subjekte, razne nove popuste i pogodnosti te inovativna osiguranja od različitih rizika koji prijete svakom poduzetniku.

Za obrtnike i male poduzetnike koji žele poslovati s bankom potpuno online, na mobilnom uređaju ili računalu Privredna banka Zagreb razvila je novo PBZ digitalno bankarstvo za poslovne subjekte.

Nove napredne funkcionalnosti

Uz sve dosadašnje funkcionalnosti malim poduzetnicima dostupne su i nove napredne funkcionalnosti od kojih izdvajamo:

  • elektronički potpis #withSIGN koji ima istu pravnu valjanost kao vlastoručni, a omogućuje ugovaranje novih proizvoda i usluga online bez odlaska u poslovnicu
  • #withMYBANKS inovativnu uslugu pomoću koje mali poduzetnici mogu povezati sve svoje poslovne račune otvorene u drugim bankama i upravljati njima putem PBZ digitalnog bankarstva za poslovne subjekte
  • online ugovaranje usluge FINA e-Račun i online plaćanje i upravljanje vašim e-računima u samo nekoliko koraka uz funkcionalnost e-Račun.

Press photo

Nova razina pogodnosti za poslovanje

Za učinkovitije poslovanje obrtnika i malih poduzetnika PBZ pripremio je nove SINERGO 2.0 pakete koji prate njihove potrebe i pružaju oslonac u svakodnevnom poslovanju. Uz usluge vođenja platnog prometa, koje su dio standardne ponude, u pakete smo uključili i novo PBZ digitalno bankarstvo za poslovne subjekte, razne nove popuste i pogodnosti te inovativna osiguranja od različitih rizika koji prijete svakom poduzetniku.

Sinergo Obrtnik 2.0

Namijenjen je obrtnicima koji trebaju pouzdanu uslugu vođenja platnog prometa, debitnu Visa Business karticu, digitalno bankarstvo, dodatno zdravstveno osiguranje, dodatno osiguranje od gubitka kartice te popust za članarinu za Visa obrtničke kartice i popust za krajnje korisnike Visa obrtničkih kartica.

Sinergo Standard 2.0

Namijenjen je malim poduzetnicima koji trebaju pouzdanu uslugu vođenja platnog prometa, debitnu Visa Business karticu, digitalno bankarstvo, pogodnost izdavanja BON-2 dokumenta unutar paketa, dodatno zdravstveno osiguranje, dodatno osiguranje od gubitka kartice, popust na proizvode PBZ-Leasinga te popuste na članarinu za Visa Business kartice i za krajnje korisnike Visa Business kartica.

Press photo

Sinergo Plus 2.0

Namijenjen je iskusnijim poduzetnicima te, uz sve pogodnosti Sinergo Standard 2.0 paketa, zbog opsega poslovanja uključuje i dodatnog korisnika digitalnog bankarstva te dodatno osiguranje od kiberkriminala i popust na uslugu FINA e-Račun.

Sinergo Premium 2.0

Namijenjen je iskusnim poduzetnicima koji kontinuirano šire svoje poslovanje i koji, uz sve pogodnosti Sinergo Plus 2.0 paketa, imaju dodatne pogodnosti koje uključuju uslugu priority line za ubrzanu komunikaciju s bankom, 100% popusta na uslugu #withMYBANKS, oslobađanje mjesečne naknade za POS uređaje PBZ Carda, dodatno osiguranje od nezgode te popust na naknadu za obradu kredita.

Više informacija potražite na www.pbz.hr te preuzmite i ispunite obrazac, priložite potrebne dokumente i dostavite ih u najbliži PBZ Sinergo desk u PBZ poslovnici.

organizator
glavni parnter
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
analitički partner

New Report

Close