Novi vizualni identitet IN2 Grupe

Autor: Poslovni.hr , 14. ožujak 2022. u 14:38
Foto: PD

IN2 grupa zapošljava 500 stručnjaka u Zagrebu, Osijeku, Puli, Varaždinu, Rijeci, Sarajevu, Ljubljani, Kopru, Beogradu, Skopju i drugim gradovima.

Ove godine IN2 grupa slavi tri desetljeća, a slavljeničku godinu obilježit će rođendanskim vizualnim identitetom kroz četiri temelja na kojima tvrtka počiva: ljudi, kreativnost, tehnologija i ustrajnost.

Danas IN2 grupa zapošljava 500 stručnjaka u Zagrebu, Osijeku, Puli, Varaždinu, Rijeci, Sarajevu, Ljubljani, Kopru, Beogradu, Skopju i drugim gradovima, koji rade na unapređenju poslovanja klijenata IN2 grupe iz područja zdravstva, financija, gospodarstva, osiguranja i javnog sektora.

IN2 grupa starija je čak i od interneta u Hrvatskoj. Naime, prva internetska veza između Hrvatske i Austrije u svrhu akademske suradnje uspostavljena je 1992. nekoliko mjeseci nakon što je IN2 osnovan.

„Mi smo jedna od rijetkih kompanija u IT industriji koja ima tri desetljeća tradicije. Ponosni smo na svoje iskustvo, ali i na našu inovativnost koja nam omogućava da i dalje budemo lider u našoj industriji. Naša je snaga u zajedništvu, strasti prema svemu što radimo, odgovornosti koju prihvaćamo i napokon, u našim raznolikostima. Strategija IN2 grupe je RAST!

Rast u poslovanju, novim članicama IN2 grupe, novim i postojećim korisnicima, ali svakako i rast naših ljudi u poslovnom, karijernom i bilo kojem drugom smislu koji će ispuniti njihov puni potencijal. Ovim putem želim čestitati svim našim zaposlenicima 30. rođendan IN2 grupe, zahvaliti im se na svakom danu u IN2 grupi i svim budućim godinama u kojima ćemo nastaviti dalje zajedno stvarati bolju budućnost“, rekao je Denis Jašarević, predsjednik uprave IN2 grupe.

Komentirajte prvi

New Report

Close