Novi član: Promjena u Upravi Končara Elektroindustrije

Autor: Poslovni.hr/Hina , 21. siječanj 2019. u 13:54
Gordan Kolak, Foto: Goran Stanzl / Pixsell

Jednoglasnom odlukom Nadzornog odbora predsjednik i članovi Uprave imenovani su na godinu dana odnosno do 19. siječnja 2020. godine, navode iz Končara.

Na čelu Uprave Končar Elektroindustrije i u idućih godinu dana ostaje Darinko Bago, a novi član i zamjenik predsjednika Uprave je Gordan Kolak, izvijestili su u ponedjeljak iz Končara.  

Naime, Nadzorni odbor Končar Elektroindustrije na sjednici u petak donio je odluku o imenovanju predsjednika i članova Uprave društva zbog isteka mandata, o čemu su iz Končara danas izvijestili putem Zagrebačke burze.

Kako se navodi u objavi, za predsjednika Uprave imenovan je Darinko Bago, a za zamjenika predsjednika Uprave i člana Uprave  Gordan Kolak.

Za članove Uprave imenovani su Miki Huljić, Marina Kralj Miliša i Miroslav Poljak.

Za zamjenika člana Uprave imenovan je Ivan Tomšić.

Jednoglasnom odlukom Nadzornog odbora predsjednik i članovi Uprave imenovani su na godinu dana odnosno do 19. siječnja 2020. godine, navode iz Končara.

Uz Bagu na mjestu predsjednika Uprave i do sada su članovi Uprave bili Miki Huljić, Marina Kralj Miliša i Miroslav Poljak.

U upravi je do sada bio i Davor Mladina, koji je na tom mjestu proveo 20 godina a sada je stekao uvjete za mirovinu, napominju iz Končara. 

Gordan Kolak novo je ime u Upravi Končara, koji ujedno dolazi i na novu funkciju zamjenika predsjednika Uprave, a nova je funkcija i zamjenik člana Uprave, na koju je imenovan Ivan Tomšić.

Komentari (4)
Pogledajte sve

Čim sam ovo pročitao prodao sam sve dionice KOEI-a. Sada je tamo stigao još jedan “sisoje”!

….sve junak do junaka!

Da, i to iz prve, odmah na mjesto zamjenika predsjednika Uprave!
Što li je lijepo biti državni uhljebnik

Tragikomedija hrvatske stvarnosti … nakon što je maknut iz Dalekovod Proizvodnje jer je napravio nevjerojatnu štetu izazvaši trotjedni štrajk…on napreduje…

New Report

Close