Nenad Klepač novi predsjednik Uprave Vindije

Autor: Jadranka Dozan , 17. veljača 2021. u 10:13
Nenad Klepač/DAVORIN VIŠNJIĆ/PIXSELL

Novu Upravu uz njega čine Tamara Drk-Vojnović, Dubravka Drk-Mravlinčić te Saša Vojnović i Alan Mravlinčić.

Upravu Vindije ubuduće će predvoditi Nenad Klepač koji je dosad bio na funkciji člana Uprave i direktora komercijalnog sektora, odlučio je Nadzorni odbor kompanije u većinskom vlasništvu obitelji Drk.

Novu Upravu uz njega čine Tamara Drk-Vojnović, Dubravka Drk-Mravlinčić te Saša Vojnović i Alan Mravlinčić. Riječ je o članovima obitelji nedavno preminulog Dragutina Drka, koji je na čelu varaždinske kompanije proveo više od 50 godina.

Novi predsjednik Uprave Klepač čitavu je karijeru, više od 30 godina, proveo u Vindiji. S oko tri milijarde kuna godišnjeg prihoda Vindija je jedna od vodećih prehrambenih kompanija u Hrvatskoj, a njezin poslovni sustav objedinjuje 13 tvrtki članica s oko 3700 zaposlenih.

Povodom imenovanja Klepač je najavio nastavak razvoja i ostvarenja vizije prehrambenog lidera ističući važnost iskusnog i stručnog tima u upravljanju poslovnom grupom.

“Vindija je danas u nacionalnim i regionalnim razmjerima sinonim za kvalitetu, kontinuitet i višedesetljetnu tradiciju, a među prioritetima držimo očuvanje domaće poljoprivredne i prehrambene proizvodnje. Tim putem nastavit ćemo ostvarivati viziju moderne, konkurentne, inovativne prehrambene kompanije” izjavio je on.

Komentirajte prvi

New Report

Close