Nakon Shifta Infobip preuzeo i Netokraciju

Autor: Josipa Ban , 13. srpanj 2022. u 10:40
Foto: pd

Infobip je lani preuzeo Shift, najveću regionalnu developersku konferenciju čiji je Netokracija partner od samih početaka.

Vodnjanski Infobip, prvi hrvatski jednorog, preuzima poslovno-tehnološki magazin Netokracija s kojom već duže surađuje, a s ciljem osnaživanja developerske zajednice i pružanja namijenjenog joj sadržaja te dodatnog podizanja vrijednosti IT-ja u društvu. Netokracijin tim s osnivačem Ivanom Brezakom Brkanom na čelu, postat će dio Infobipovog odjela za developersko iskustvo koji vodi Ivan Burazin.

Infobip je lani preuzeo Shift, najveću regionalnu developersku konferenciju čiji je Netokracija partner od samih početaka. Plan je da Netokracija u sklopu Infobip Grupe nastavi djelovati kroz neovisno uredništvo uz potencijal širenja na druga tržišta da se nastavi pozicionirati kao relevantan medijski portal u Hrvatskoj i Srbiji s jačim fokusom na startup i developersku scenu.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Bave se gradjevinskim pothvatima i kupovinom besmislica. Zato ih je Twilio prerastao u samo 3 godine i sad ima 9x vece prihode.

New Report

Close