Nagrađuju sve svoje zaposlenike božićnicom od 5.000 kuna, a najbolje djelatnike iznosom do 100.000 kuna

Autor: Poslovni.hr , 07. prosinac 2022. u 13:50
FOTO: Press

Uspješnu 2022. godinu Fero-Term će zaključiti zahvalom svim svojim djelatnicima u vidu božićnice iznosa 5.000 kuna, a najbolji djelatnici dodatno će primiti i nagrade u iznosu od 3.500 do 100.000 kuna

Ova je godina za tvrtku Fero-Term bila izuzetno uspješna – ostvarili smo odlične prodajne rezultate, proširili paletu proizvoda te u poslovanje uveli nove tehnologije. Otvorili smo dva nova prodajna centra, u Rovinju i Opuzenu, te samoposlužne odjele u našim poslovnicama u Sesvetama, Buzinu i Rijeci. Uz ostalo, dovršili smo i izgradnju velikog, u potpunosti automatiziranog skladišta u našem distribucijskom centru u Donjem Stupniku, a zaposlili smo i 50 novih djelatnika.

Fero-Term će i ove godine proslaviti odlične poslovne rezultate sa svih svojih 650 zaposlenika: prigodna nagrada u obliku božićnice  iznosa 5.000 kuna jedan je od načina da zahvalimo onima bez čijeg predanog rada taj uspjeh ne bi bio moguć. Uz božićnicu, tvrtka je osigurala i prigodne darove za djecu zaposlenika kao i jubilarne nagrade za sve djelatnike koji u Fero-Termu rade 10, 15, 20, 25 i 30 godina.

Fero-Term će se ovog prosinca svojim najboljim djelatnicima, zahvaliti i dodatnom novčanom nagradom u iznosu od 3.500 do čak 100.000 kuna! Najbolje smo zaposlenike odabrali na osnovu više kriterija, poput ostvarenog prometa, zalaganja na poslu, odnosa prema kolegama i nadređenima, rada s kupcima i dobivenim pohvalama od kupaca te poznavanju procedura.

FOTO: Press

 

 

Komentari (1)
Pogledajte sve

vijest koju su prenijeli svi mediji ..za firmu vrhunska reklama  zar ne? ..navodno su vlasnici tako iskomunicirali s medijima kad su čuli za extra porez.

..samo nitko nije provjerio da li su to ljudi zbilja dobili 😅

Eto ako neki novinar ovo pročita predlažem mu da krene tragom ove vijesti 😉

New Report

Close