Masovne ostavke u Nadzornom odboru Karlovačke banke

Autor: Poslovni.hr , 24. svibanj 2013. u 11:46
Sandi Šola; Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Danijel Žamboki, Ivica Horvat, Josip Paladino i Goran Vukšić dali su ostavke na članstvo u Nadzornom odboru Karlovačke banke.

Karlovačka banka izviejstila je putem Zagrebačke burze da su Danijel Žamboki, Ivica Horvat, Josip Paladino i Goran Vukšić dali ostavke na članstvo u Nadzornom odboru Karlovačke banke. 

Ostavke stupaju na snagu 23. svibnja 2013. godine. 

Sandi Šola podnio je ostavku na članstvo u NO-u banke koja je stupila na snagu 20. sbivnja 2013. godine, navodi se u priopćenju. 

Na redovnoj glavnoj skupštini Kabe održanoj 23. svibnja 2013. izabrani su članovi NO-a i to Ivan Vrljić, Ranko Predović, Vedrana Pavelić i Danijel Žamboki.

Izvještavajući o glavnoj skupštini redovnih dioničara Kaba je priopćila kako su donesene sljedeće odluke: za predsjednika skupštine izabran je Ivan Vrljić iz Sesveta, a usvojena su i godišnja financijska izvješća banke za 2012. godinu. 

Donesena je odluka o davanju razrješnice Upravi kojom se odobrava način vođenja društva u 2012. godini te odluka o pokrivanju gibitaka iz 2010., 2011. i 2012. godine. 

Odlučeno je i o smanjenju temeljnog kapitala povlačenjem vlastitih dionica i pojednostavljenom smanjenju temeljnog kapitala radi pokrića gubitaka. 

Donesena je odluka o povećanju temeljnog kapitala ulozima u novcu izdavanjem novih redovnih dionica uz isključenja prava prvenstva pri upisu novih dionica. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ma dal je sve ovo moguće ? Kako su se samo iživljavali na radnicima u Loli Ribaru. Stvarno ima boga i kad naplati naplati za sve.

New Report

Close