FOTO: Luksuzni lošinjski hotel nominiran za prestižnu nagradu

Autor: Poslovni.hr , 24. srpanj 2020. u 10:58
FOTO: Press

Hotel Bellevue smješten je u srcu stoljetne borove šume u prelijepoj uvali Čikat, a poznat je po čuvenoj Bellevue Spa Clinic.

Lošinjski hotel Bellevue 5* nominiran je za World Spa Awards™ u kategoriji Croatia’s Best Hotel Spa. Radi se o prestižnoj nagradi koja se dodjeljuje hotelima s najboljom spa i wellness sadržajima i ponudama. World Spa Awards dodjeljuju se od 2015. godine, a nastale su kao dio sestrinskog događaja World Travel Awards™, koji nagrađuje izvrsnost u turizmu posljednjih 27 godina. Dodjelom ove nagrade potiče se daljnji rast i inovacije u hotelskoj industriji te se pružaju primjeri dobre prakse na globalnoj razini.

Glasanje za Croatia’s Best Hotel Spa otvoreno je do 30. rujna 2020. godine, a pobjednici po kategorijama bit će objavljeni krajem ove godine. Sama činjenica da je Bellevue 5* u užem izboru za ovu prestižnu nagradu svjedoči iznimnom trudu i radu svih zaposlenika.

Hotel Bellevue smješten je u srcu stoljetne borove šume u prelijepoj uvali Čikat, a poznat je po čuvenoj Bellevue Spa Clinic. Okupljajući turiste iz cijeloga svijeta, postao je popularni izbor te jedan od omiljenih luksuznih hotela na Jadranu. Naklonost novih i stalnih gostiju Bellevue je zaslužio besprijekornom uslugom te ponudom ponajboljih integralnih zdravstvenih, wellness programa i kozmetičkih tretmana poznatih svjetskih stručnjaka i brendova, poput Pedi:Mani:Cure Studija by Bastien Gonzalez i ekskluzivne kozmetike Valmont, Forlle’d, Pharmos Natur i 45 Degrees. Kao jedini od nominiranih Bellevue Spa Clinic u svojoj ponudi ima i kriosaunu te jedinstveni ultrazvučni lifting lica Ultherapy, baš kao i prvi pop-up frizerski salon Aveda Hairlab salon by Ruža.

Komentirajte prvi

New Report

Close