Lošinj Hotels&Villas u glavnoj sezoni očekuje više turista i noćenja

Autor: Poslovni.hr/Hina , 23. srpanj 2013. u 13:32
Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U tom se hotelu obnova nastavlja i krajem ovoljetnog dijela sezone, odnosno krajem listopada počinju radovi na dodatnom uređenju i sadržajima wellness centra te gradnja vanjskih bazena u što ulažu 5 milijuna eura.

Hoteli i vile iz portfelja Lošinj Hotels&Villas malološinjske tvrtke Jadranka hoteli u glavnoj ljetnoj sezoni očekuje 5 posto više turističkih dolazaka i 3 posto više noćenja nego u istom razdoblju prošle godine, što ukazuje da će im sezona biti kvalitetna i dobro popunjena, dok za ukupnu sezonu u Hrvatskoj smatraju da je dobro pripremljena i da će ostvariti bar jednake rezultate kao i prošle godine.

Takva očekivanja i prognoze predsjednik Uprave Jadranka hotela d.o.o. Damir Mlacović za Lošinj Hotels&Villas temelji na kvalitetnoj pripremi i investicijama u ovu sezonu te najvažnije malološinjske i jedne od vodećih kvarnerskih hotelskih kuća koja je i prvih šest mjeseci završila s fizičkim porastima turističkog prometa.

U smještajnim objektima Lošinj Hotels&Villas u prvoj polovici ove godine ostvareno je 21 posto više noćenja nego u istom prošlogodišnjem razdoblju, došlo im je i 18 posto više turista, pri čemu Mlacović podsjeća da u prvom dijelu prošle godine zbog obnove nije radio Vitality Hotel Punta u Velom Lošinju.

U tom se hotelu obnova nastavlja i krajem ovoljetnog dijela sezone, odnosno krajem listopada počinju radovi na dodatnom uređenju i sadržajima wellness centra te gradnja vanjskih bazena u što ulažu 5 milijuna eura.

Uz to na jesen kreće i obnova Hotela Bellevue u uvali Čikat za što je planirano više od 17 milijuna eura, a ove su godine već uložili više od 7 milijuna kuna u obnovu restorana Borik i Lanterna.

Mlacović smatra da su investicije u infrastrukturu, ponudu sadržaja i obrazovanje djelatnika izuzetno bitne za poslovanje i rezultate, tim više jer se struktura gostiju mijenja, potražnja postaje sve složenija, a povratna informacija gosta izuzetno utjecajna.

Dodatna jamstva kvalitete njihovih objekata i ponude na Lošinju su im i prestižna priznanja internetskih portala TripAdvisora i HolidayChecka koja su ove godine primili njihovi hoteli Aurora, Vespera i Punta.

Smatra i da za dobre rezultate u turizam stalno treba unaprijeđivati i povećavati kvalitetu sadržaja i usluga, što su, kako kaže, Lošinj Hotels&Villas činili i ove godine, primjerice uvođenjem usluge taxi avio prijevoza iz bilo koje zračne luke u Hrvatskoj i Europi na Lošinj.

S tom su uslugom za svoje goste u suradnji sa Zračnom lukom Mali Lošinj počeli od početka ovog lipnja, a sve s ciljem manje izoliranosti otoka i strateškog planiranja produljenja sezone te proširenja ponude za goste visoke kupovne moći.

Komentirajte prvi

New Report

Close