Kreće obnova sjedišta Podravke u Koprivnici: Pogledajte kako će izgledati

Autor: Poslovni.hr , 01. svibanj 2021. u 11:31
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Obnovit će se zgrada u Starčevićevoj ulici, a investicija je navodno teška čak 150 milijuna kuna.

Nadzorni odbor Podravke dao je zeleno svjetlo za obnovu sjedišta kompanije u Koprivnici. Obnovit će se zgrada u Starčevićevoj ulici, a investicija je navodno teška čak 150 milijuna kuna.

Radovi bi trebali krenuti vrlo brzo, a izvoditelj radova, kako se neslužbeno čuje, bit će križevačka građevinska tvrtka Radnik, piše Danica.hr

“Nadzorni odbor Podravke na svojoj je današnjoj sjednici dao suglasnost Upravi Podravke za pokretanje investicijskog ciklusa koji će se odvijati u nekoliko faza.

Time Podravka, među ostalim, pokretanjem procesa optimizacije logistike, kreće u izradu projekta investicije u novi logističko-distributivni centar. Cilj je optimizacija ukupnih logističkih operacija koja će unaprijediti učinkovitost Grupe Podravka i pridonijeti podizanju konkurentnosti ukupnog poslovanja.

Foto: PODRAVKA / Ovako će izgledati sjedište Podravke u Starčevićevoj

U okviru odobrenog investicijskog ciklusa, Nadzorni odbor dao je prethodnu suglasnost za informatičku i energetsku rekonstrukciju, kao i modernizaciju poslovne zgrade u Koprivnici radi unaprjeđenja energetske učinkovitosti, korporativne i informacijske sigurnosti sustava te stvaranja odgovarajućih uvjeta za rad koji će potpuno zadovoljavati propisane zakonske norme te odgovarati novim zahtjevima u vremenu nakon pandemije uzrokovane koronavirusom.

Osim ova dva vrlo važna projekta, Grupu Podravka očekuje još nekoliko važnijih projekata kojima se nastoji tehničko-tehnološki modernizirati i digitalno transformirati kompaniju te je dovesti na optimalnu razinu razvijenosti kako bi mogla adekvatno odgovoriti sve većim zahtjevima brojnih tržišta na kojima posluje”, navodi se u Podravkinu priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close