Međunarodna cerifikacijska kuća Det Norske Veritas dodijelila je Zagrebačkim pekarnama “Klara” d.d. međunarodnu normu ISO 9001:2000 koja garantira sustavno praćenje i osiguranje kvalitete u svim segmentima proizvodnje. “Klara” je kao jedna od vodećih industrijskih proizvođača kruha, peciva i drugih srodnih prehrambenih proizvoda, morala uvesti posebni HACCP sustav analize rizika i kontrolnih točaka kojim postiže nadzor nad proizvodnjom. Tvrtka je uvela i novu funkciju Voditelja projekata osiguranja kvalitete, kao ključnu osobu čiji je posao rad na ciljevima certifikacije te praktična provedba i kontrola poslovanja prema zahtjevima normi što će se provjeravati jednom do dva puta na godinu. “Protekla godina u kompaniji je bila obilježena nizom novih projekata značajnih za budućnost koji će nas potvrditi kao tržišnog lidera jer smo po financijskim rezultatima i količinskoj proizvodnji u Hrvatskoj najveći proizvođači kruha i peciva i sličnih proizvoda”, izjavio je direktor dr. Nikica Petrinec. Zagrebačke pekarne imaju proizvodne pogone na tri lokacije u Zagrebu i okolici u kojima je zaposleno 750 ljudi. Proizvodni asortiman sastoji se od 200 različitih proizvoda, a dnevni kapacitet je 75.000 komada kruha i 130.000 komada peciva.
Međunarodna cerifikacijska kuća Det Norske Veritas dodijelila je Zagrebačkim pekarnama “Klara” d.d. međunarodnu normu ISO 9001:2000 koja garantira sustavno praćenje i osiguranje kvalitete u svim segmentima proizvodnje. “Klara” je kao jedna od vodećih industrijskih proizvođača kruha, peciva i drugih srodnih prehrambenih proizvoda, morala uvesti posebni HACCP sustav analize rizika i kontrolnih točaka kojim postiže nadzor nad proizvodnjom. Tvrtka je uvela i novu funkciju Voditelja projekata osiguranja kvalitete, kao ključnu osobu čiji je posao rad na ciljevima certifikacije te praktična provedba i kontrola poslovanja prema zahtjevima normi što će se provjeravati jednom do dva puta na godinu. “Protekla godina u kompaniji je bila obilježena nizom novih projekata značajnih za budućnost koji će nas potvrditi kao tržišnog lidera jer smo po financijskim rezultatima i količinskoj proizvodnji u Hrvatskoj najveći proizvođači kruha i peciva i sličnih proizvoda”, izjavio je direktor dr. Nikica Petrinec. Zagrebačke pekarne imaju proizvodne pogone na tri lokacije u Zagrebu i okolici u kojima je zaposleno 750 ljudi. Proizvodni asortiman sastoji se od 200 različitih proizvoda, a dnevni kapacitet je 75.000 komada kruha i 130.000 komada peciva.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu