Jesu li oni hrvatski rekorderi? Evo koliku božićnicu daje dm

Autor: Marta Duić , 06. prosinac 2022. u 13:53
Foto: dm

Već godinama su među najpoželjnijim poslodavcima, a osim prvog povećanja plaća u siječnju, plaće su rasle i u lipnju tako da je danas prosječna neto plaća u njihovim prodavaonicama nešto viša od 11.000 kuna.

Od svih do sada objavljenih iznosa božićnica, dm-ova je daleko najizdašnija. Kao i dosadašnjih godina, božićnicu isplaćuju u iznosu prosječne plaće.

“Povodom nadolazećih blagdana dm će djelatnice i djelatnike nagraditi za njihov trud i doprinos uspješnom poslovanju dm-a stimulacijom u visini prosječne mjesečne plaće svakog pojedinog djelatnika. dm uvijek nastoji pružati potporu djelatnicima i u obiteljskom životu stoga smo za djecu djelatnika mlađu od 15 godina pripremili dar u iznosu od 1000 kuna, a dodatno ove godine za sve djelatnike i djelatnice i dar u iznosu od 400 kuna”, kaže Ana Fostač-Krilčić, prokuristica i voditeljica resora Ljudskih resursa u dm-u .

Inače, na predstavljanju poslovnih rezultata ove kompanije održanom u studenom istaknuto je i kako su već godinama među najpoželjnijim poslodavcima, a osim prvog povećanja plaća u siječnju, plaće su rasle i u lipnju tako da je danas prosječna neto plaća u njihovim prodavaonicama nešto viša od 11.000 kuna. Osim povećanja plaća i brige o zaposlenicima, u njih ulažu i kroz edukacije.

“Ove poslovne godine organizirali smo 188 dana edukacije i na njima je sudjelovalo 62 posto djelatnika. Imamo 58 educiranih drogerista, a i regiju smo u to uključili i sada kreće 6.generacija drogerista, a do sada ih je više od 250 s tom titulom”, kazala je tada Fostač- Krilčić, prokuristica i voditeljica resora ljudskih resursa u dm-u.

Komentirajte prvi

New Report

Close