Izabrani novi članovi Nadzornog odbora Peveca

Autor: Poslovni.hr , 02. lipanj 2016. u 13:38
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Na sjednici su izabrani novi članovi Nadzornog odbora Pevec d.d. na četverogodišnji mandat.

Na Glavnoj skupštini društva Pevec d.d., održanoj u Bjelovaru, izabran je novi Nadzorni odbor društva. Novim članovima NO-a imenovani su Marko Varga, Slaven Marinčić, Mladen Mikolčević, Markica Raić i Željko Mandić. Novi predsjednik Nadzornog odbora tvrtke Pevec d.d. je Matko Bolanča, a zamjenik predsjednika Željko Mandić. Članovi Nadzornog odbora imenovani su na zadovoljstvo dioničara i dobavljača tvrtke kojima je cilj daljni rast i razvoj Pevec d.d.

 

U skladu s objavljenim Dnevnim redom, Glavna skupština PEVEC d.d. donijela je odluke:

-o rasporedu i upotrebi dobiti ostvarene poslovanjem u 2015. godini;

-o davanju razrješnice članovima Uprave i Nadzornog odbora kojima je odobreno

vođenje i nadzor poslova Društva u 2015. godini;

-o usvajanju izmjena i dopune Statuta Društva;

-o davanju ovlasti Upravi Društva da za račun Društva stječe vlastite dionice oznake PVCM-R-A, ISIN: HRPVCMRA0001;

U skladu s dopunom dnevnog reda predlagatelja CERP – Centar za restrukturiranje i prodaju donijeta je odluka o uvrštenju dionica na uređeno tržište.

Novi predsjednik NO-a Peveca Matko Bolanča povodom imenovanja naglasio je kako u skorijoj budućnosti te radu tvrtke svim dioničarima i radnicima Peveca d.d. jamči daljnji rast poslovanja i ostvarivanja poslovnih rezultata.

„Cilj nam je i nadalje unaprjeđivati sveukupno poslovanje te učiniti Pevec d.d. jednom od najprosperitetnijih tvrtki na hrvatskom tržištu, a i šire. Potencijal i strateški plan postoje i svi preduvjeti su osigurani kako bismo ostvarili visoko zacrtane planove i osigurali očekivane poslovne rezultate i imperative koji su pred nama“,  istaknuo je predsjednik Nadzornog odbora Pevec d.d. Matko Bolanča.

Komentirajte prvi

New Report

Close