Iz pogona u Donjoj Bistri više od 8 milijuna metara PVC-a godišnje

Autor: Poslovni dnevnik , 31. listopad 2023. u 07:00
Deceunick Hrvatska obilježio je otvaranje pogona okupivši kupce i partnere iz Hrvatske, Slovenije i BiH/PD

Deceuninck Hrvatska, od 2015. godine kada je imao 8 zaposlenih, narastao je do danas na tvrtku s gotovo 180 zaposlenih.

Okupivši više od 150 svojih kupaca i poslovnih partnera iz Hrvatske, Slovenije i BiH, Deceuninck Hrvatska obilježio je otvorenje novog pogona u Donjoj Bistri, ujedno najveće tvornice za laminaciju PVC profila u ovom dijelu Europe.

Tom prilikom, kupci i partneri obišli su proizvodni kompleks i upoznali tehnološki napredan te istovremeno pažljivo kontroliran proces laminiranja PVC profila. Novi poslovno-proizvodni pogon u Donjoj Bistri, na čak 17 tisuća metara kvadratnih površine, izgrađen je i započeo s proizvodnjom u manje od godinu dana.

Dries Moors, generalni direktor Deceunincka za Europu, naglasio je kako je izgradnjom nove tvornice za laminaciju, Deceuninck dobio snažne temelje za rast i razvoj na ovom tržištu u sljedećih 20 do 30 godina.

“Iz ovog ćemo pogona, u kojem možemo godišnje laminirati više od 8 milijuna metara PVC profila, opskrbljivati naše kupce na tržištu Italije, zemalja regije, ali i na drugim tržištima koje planiramo otvarati. Preseljenje u nove pogone omogućit će nam veću efikasnost, bolju logistiku te našim partnerima bolju i bržu isporuku”, istaknuo je Josip Klasić, direktor Deceunincka za regiju.

Deceuninck Hrvatska, od 2015. godine kada je imao 8 zaposlenih, narastao je do danas na tvrtku s gotovo 180 zaposlenih.

Komentirajte prvi

New Report

Close