Iz Leda odgovorili na tvrdnje sindikata

Autor: Poslovni.hr , 31. prosinac 2019. u 14:39
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Na navode sindikalista da je Uprava poručila da slijedi restrukturiranje u tvrtki i da će to dovesti do otpuštanja oglasili su se i iz Leda čiji odgovor prenosimo u cijelosti:

“U ovom trenutku u Ledu su u tijeku pregovori o novom Kolektivnom ugovoru dok je sama kompanija u skladu sa Zakonom o radu, provela savjetovanje s Radničkim vijećem te priprema izmjene organizacije i sistematizaciju radnih mjesta, pa priopćenje sindikata možemo promatrati i u tome svjetlu. 

Ledo je kompanija koja je, nakon bankrota Agrokor koncerna, uspješno prebrodila niz velikih poslovnih izazova i koja u ovom trenutku stremi ka preobrazbi u snažnu, jedinstvenu organizaciju koja će agilno i odgovorno nastaviti jačati svoje tržišne udjele.

Taj proces transformacije se u svim aspektima provodi u skladu s najboljom poslovnom praksom i u skladu sa zakonom, o čemu je informirano i Radničko vijeće. Za uspješnu provedbu procesa transformacije i promjene poslovnih procesa, dobro informirani i uključeni zaposlenici su presudni te će Uprava kao i dosada sa zaposlenicima nastaviti komunicirati direktno.“

Komentari (2)
Pogledajte sve

Ha! Happy new year majstori!

Primite tople pozdrave od Peruška i opelješenih malih dioničara.

New Report

Close