Kad u svoj posao ulažete svu svoju ljubav, strast i stručnost, kao što mi činimo, tada ne može biti zahtjevan. Tijekom vrenja proizvedemo 1000 litara piva, ipak, to postrojenje zahtijeva i fizički rad. Ručno utovarujemo vreće od 25 kilograma u mlin i u bačvu za vrenje. Ručno istovarujemo kominu koju doniramo područnim stočarima za stočnu hranu. Podižemo poklopce s motorom od oko 50 kilograma težine. Ispod uvlačimo uređaje za otvaranje i zatvaranje ventila. Ručno punimo boce i lijepimo etikete na svaku bocu, opisat će svakodnevicu u pogonu Veronika Beckers, voditeljica administracije i financija te, uz Alessandra Zecchinatija, komercijalnog voditelja i Claudija Rossija, majstora pivara, suosnivačica porečke pivovare Bura Brew, koja je nakon prve godine poslovanja okončane u travnju, krenula u širenje.
Dobro i dostupno svima
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu