Infosit slavi 20 obljetnicu: Kreće iskorak na EU tržišta

Autor: Poslovni dnevnik , 15. prosinac 2022. u 22:01
Goran Mrvoš sa suradnicom Dolores Koverlicom/PD

Uoči važne obljetnice svoje kompanije on najavljuje kako Infosit planira pojačati fokus na svoje jake strane.

Prvi kompleksniji softver pokrenuli su iz dnevnog boravka osnivača Goran Mrvoš u Varvarima kod Poreča, a danas obilježavaju dva desetljeća uspješnog poslovanja.

Riječ je o softverskoj tvrtka Infosit koja je prije 20 godina startala s dva zaposlenika, a danas u njoj 25 stručnjaka kreira, kako kažu, robusne platforme koje su u središtu integracije kompleksnih alata što pogone internetsku prodaju i marketing srednjih i većih turističko-hotelijerskih kompanija, kao i nacionalnih udruženja.

“Rekao bih da je to što smo već u prvom valu digitalizacije odradili značajne poslove bilo važno za naše pozicioniranje kao dugoročnog partnera u digitalnoj transformaciji. Stalno smo učili i dograđivali kompetencije, procese i metode rada. Gradeći agilnu organizaciju prošli smo kroz nekoliko važnih faza razvoja”, prisjetio se osnivač i direktor Infosita Goran Mrvoš.

Uoči važne obljetnice svoje kompanije on najavljuje kako Infosit planira pojačati fokus na svoje jake strane, od kojih je među prvima upravo digitalna transformacija turističkih organizacija, kao niše u kojoj, tvrdi, imaju puno znanja i iskustva.

“Osim prisutnosti na tržištima Hrvatske i Slovenije, planiramo ulazak na tržišta zemalja Europske unije, bilo samostalno, bilo sa strateškim partnerima. Ojačavamo postojeće timove i formiramo nove koji će se brinuti za isporuke, te ovladati radom na internacionalnom tržištu, te time još više učvrstiti našu poziciju kao lidera u IT4hosptality niši”, otkrio je Goran Mrvoš.

Komentirajte prvi

New Report

Close